5 Φεβ 2011

Η Κοινότητα θέλει μερεμέτια...

ΜΕ ΛΙΓΗ …περισσότερη προχειρότητα, από όση φανταζόμασταν, έφτασε στο Δ. Συμβούλιο της Κοινότητας η πρόταση για την ...αναδόμηση του Εκτελεστικού.!

ΚΑΛΕΣΑΝ ολόκληρο το συμβούλιο για να εγκρίνει έναν κακοφτιαγμένο, κακογραμμένο και πολύ κακοδιαβασμένο από τον κ. προεδρά, κατάλογο των νέων μελών του Εκτελεστικού.!
ΔΕΚΑ-δεκαπέντε ονόματα όλα κι’ όλα, γράψτε τα καθαρά ρε παιδιά, δώστε από ένα αντίγραφο στους συμβούλους να έχουν μια οπτική εικόνα, να σκεφτούν λίγο μια κάποια αλλαγή και να το ψηφίσουν τσάκα-τσάκα να τελειώνουμε...
ΤΙ ανευθυνότητα και τι προχειρότητα είναι αυτή; Σαν να μη γνωρίζει κανένας σας ανάγνωση και γραφή, φαίνεστε εκεί πέρα στο προεδρείο. Δεν φτάνει που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την οικονομική κρίση, έχουμε τώρα και κρίση ...εμφάνισης και οργάνωσης μιας τυπικής διαχείρισης του οργανισμού. ΠΟΛΥ άρπα-κόλα ρε παιδί μου, πως να το πούμε; Μήπως θα πρέπει να δούμε και την ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης Κακαρέλη, ως γ. γγραμματέα, και να τον απαλλάξουμε για λίγο των καθηκόντων του αφού έχει επηρεασθεί σίγουρα η ψυχολογία του από την ...κατραπακιά της απόφασης πώλησης του ...πολιτιστικού;
Όπως και νά’χουν τα πράγματα, η Κοινότητα θέλει κάποια ...μερεμέτια στην προς τα έξω εμφάνισή της...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε εσυ. Αν δεν εχουμε τον Κακαρελη με τα κομψα του Ελληνικα πως θα θυμομαστε την Καλομοιρα.
Φαντασου ομως οτι αν κανει και φυγει ο αλλος Κάκα θα πάρει την τεταρτη εξουσία. Ποιος την χαρι του ε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε νομιζω οτι και η Μπεττυ δουλευεται. Ή αν μας δουλευει. Παντως οπως δειχνει ο προεδρας σε λιγοτερο απο ενα χρονο στην εξουσια θα εχει το ρεκορ παραιτησεων.