5 Φεβ 2011

«Δεν έχει το Θεό του»

«Θα μπούμε κατ’ ευθείαν στο θέμα γιατί αυτό που μάθαμε, μας εκνευρίζει πολύ και δεν θέλουμε να παρασυρθούμε σε κριτική με αυστηρούς χαρακτηρισμούς.
«Θα ζητήσω από την κυβέρνηση του Καναδά, να πάρει πίσω τα λεφτά που δώρισε για το πολιτιστικό κέντρο», είπε ο ανεκδιήγητος. Ένας μεγαλόσχημος παράγοντας που τον ανέδειξε η παροικία και οφείλει τα γαλόνια του σ’ αυτή. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα για να του δώσουμε χρόνο να σκεφτεί. Καμιά φορά εν τη ρύμη του λόγου λέμε και πράγματα που δεν τα πιστεύουμε. Ο χρόνος θα δείξει.»
(σ. π. ΤΟ παραπάνω σχόλιο, είναι δημοσιευμένο στο «Τηλεσκόπιο» του κ. Κρανιά. Δεν γνωρίζουμε το στόχο του, αλλά το πράμα ...μυρίζει από μακριά.! Πρώτα απ’ όλα, ο κ. Κρανιάς δεν φημίζεται να τα βάζει με άτομα που είναι «μεγαλόσχημα» και έχουν «γαλόνια», και να τους αποκαλεί ... «ανεκδιήγητους». Άρα το ...πρόσωπο είναι ανύπαρκτο.! Σωστά; Μάλλον. Και βέβαια δεν έχετε περισσότερα να πείτε κ. Κρανιά, διότι φτάνουν τα όσα είπατε... Το μήνυμα εστάλη μέσω της εφημερίδος σας. Δεν χρειάζεται πλέον η δική του παρέμβαση... Εν τη ρύμη του γραπτού λόγου, καμιά φορά λέγονται περισσότερα, από ότι μια γλώσσα μπορεί να πει. Οι ηγέτες μας, οι μεγαλόσχημοι,, οι ανεκδιήγητοι, οι ...γαλονάδες της παροικίας μας, είχαν πάντα τα Μ Μ Ε που τους άξιζαν. Αντιλαμβάνεσθε, πιστεύουμε, μέχρι εκεί.! )
Υ. Γ Συγκρατήστε λίγο το θυμό σας. Ίσως ανέβει η πίεσή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: