26 Ιαν 2011

Sotiropoulos-facebook 2

“Πάντως, κάποιον ενόχλησαν τα ατεκμηρίοτα του μυαλού του κ. Σωτηρόπουλου...” Ανώνυμος..!



(σ. π. Αγαπητέ ανώνυμε, νομίζουμε ότι αδικείτε τον κ. Σωτηρόπουλο, με την απάντησή σας. Δεν πιστεύουμε πως ό,τι γράφει το κάνει μόνο και μόνο για να ενοχλήσει κάποιον. Αν πάντως, έχετε κάποια κείμενα του κ. Σωτηρόπουλου, τα οποία ήταν η αιτία του δεύτερου αποκλεισμού του από το facebook, θα θέλαμε ευχαρίστως να τα διαβάσουμε, καθώς επίσης να δούμε και την τεκμηριωμένη άποψή του γι΄ αυτά... Πιθανότατα να τον αδίκησαν και ίσως να παρασυρθήκαμε κι’ εμείς. Ενημερώστε μας για το δημοσιογραφικό έργο του στο facebook της Κοινότητας, ώστε να τον αποκαταστήσουμε. Θα περιμένουμε...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το δημοσιογραφικό έργο του κ. Σωτηρόπουλο στο facebook της Κοινότητας αποτελείται από μια σειρά ερωτήσεις προς την διοίκηση της ΕΚΤ. Δεν έλαβε απαντήσεις, και μάλιστα, σβήστηκαν οι ερωτήσεις του με το δεύτερο αποκλεισμό του από το facebook της Κοινότητας. Πράγμα που δεν αρμόζει εύκολα με απειλή δικαστική αντεπίθεση. Βγάλτε ό,τι συμπέρασμα θέλετε. Ο κ. Σωτηρόπουλος τόλμησε να κάνει ουσιώδεις και δύσκολες ερωτήσεις που άνοιξαν τα μάτια πολλών μελών της ΕΚΤ. Μπράβο του!
(σ. π. κ. Σωτηρόπουλε, σκεφτήκατε την περίπτωση να μην υπάρχει απάντηση στα χέρια της σημερινής διοίκησης; Ρωτήσατε κάποιον νομικό να σας πει πόσο θα κοστίσει μια παρόμοια διερεύνηση της υπόθεσης, ειδικότερα όταν ...ΔΕΝ βρεθούν τα πολυπόθητα στοιχεία;
Πιστεύετε ακόμα πως ΑΝ υπήρξαν ατασθαλίες, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα τις άφηναν να …κυκλοφορούν από γραφείο σε γραφείο (σαν τα ποντίκια) και από φάκελο σε φάκελο, (σαν τις κατσαρίδες) μέχρι να τους πιάσει η τσιμπίδα ...σας; Και κάτι άλλο: γιατί δεν περιμένετε την εκδίκαση της υπόθεσης - μιας και ο κ. Μενεγάκης ξεκίνησε, εναντίων σας τέτοιον αγώνα - και ενώπιον του δικαστή, να του υποβάλετε όλες αυτές τις ερωτήσεις σας, ώστε να τον στείλετε κατηγορούμενο από κατήγορο; Απλά πράγματα...)