9 Ιαν 2011

Λιγες ώρες πριν...

ΣΗΜΕΡΑ, λίγες ώρες πριν την Γενική Συνέλευση των μελών της Κοινότητας, παρουσιάζουμε τον πιο ...επίσημο κατάλογο των μελών της «Επιτροπής Σωτηρίας» της.



Εκτός, λοιπόν, του προέδρου της κ. Γιάννη Φαναρά, η Επιτροπή (θα) απαρτίζεται από τους κ. κ. Καραντώνη, Καπλάνη, Σώτο, Κάρα, Βαβαρούτσο, Ιωακείμ, Αρτεμάκη, Καναργελίδη, Σκουτάκη. ( η μόνη μέχρι στιγμής γυναίκα), Ροσσολάτο, Σαλμά, Παπαδάκη, Αρβανίτη, Φιλιώτη, Καναργελίδη, Τσούμη, Μελλέ, Δαρμό, και τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γεωργακόπουλο. Ο ...πραγματικά επίσημος κατάλογος, θα παρουσιαστεί το απόγευμα στη Γ. Συνέλευση, από τον κ. Φαναρά και θα είναι αδιαπραγμάτευτος...


ΓΙΑ ό,ποιες αλλαγές στα παραπάνω ονόματα, ΔΕΝ θα ευθύνεται, σε ουδεμία περίπτωση, ο «περίδρομος» αλλά ...προσωπικά ο κ. Φαναράς, στον οποίο και (θα) πρέπει να ρίξετε ό,λες τις ...ευθύνες.!


ΕΠΕΙΔΗ, ό,πως δείχνουν τα πράγματα, ΔΕΝ θα υπάρξει αντίπαλη ομάδα διεκδίκησης της ...σωτηρίας του οργανισμού, ο κ. Φαναράς θα είναι ο κυρίαρχος του ...παιχνιδιού και θα είναι, αν τα καταφέρει, -πράγμα που ευχόμαστε ολόψυχα- ο ...αρχιτέκτονας του σχεδίου.! ΑΜΗΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: