2 Ιαν 2011

Ετοιμες σχεδόν οι Επ. Σωτηρίας...

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ χρόνος από σήμερα για όλη την ανθρωπότητα και φυσικά για την Κοινότητά μας... Σε μια περίπου εβδομάδα θα έχουμε καινούρια διοίκηση από την «Επιτροπή Σωτηρίας» υπό τον κ. Φαναρά, ή την «Επιτροπή Σωτηρίας» από την δεύτερη ομάδα υπό τον κ. Βοϊδονικόλα, πρόεδρο των επιχειρηματιών της Ντάνφορθ.
Η ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ την οποία είχαν οι κ. κ. Φαναράς και Βοϊδονικόλας, για συνεργασία τους στο ζήτημα της Κοινότητας, φαίνεται ότι ναυάγησε, μάλλον, διότι ο μεν πρώτος πιστεύει στην πώληση του "Κέντρου" ενώ ο δεύτερος τάσσεται υπέρ της αποπεράτωσής του.!

ΛΕΓΕΤΑΙ ότι η Επιτροπή του κ. Φαναρά είναι έτοιμη και θα δοθεί στην δημοσιότητα ίσως πριν την Γενική Συνέλευση της 9ης Ιανουαρίου. Στα ονόματα της επιτροπής συμπεριλαμβάνονται, εκτός του κ. Φαναρά οι κ. κ. Καραντώνης, Δάγωνας, Σώτος, Σερέτης, Καράς, Αρτεμάκης, Βαβαρούτσος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νίκωνας Γεωργακόπουλος και πολλοί άλλοι.
ΣΤΗΝ δεύτερη ομάδα τα πράγματα είναι λίγο πιο ...μυστικά, αλλά αφήνεται να διαρρέουν τα ονόματα των κ. κ. Μενεγάκη και Φούσια χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση από καμιά πηγή.
ΠΑΝΤΩΣ η Κοινότητα, ως ...πολύφερνη νύφη, κατάφερε να σφάζονται στην ποδιά της Παλικάρια, και ...φυσικά ο μητροπολίτης, έστω κι' αν δεν φαίνεται...
Αύριο ίσως έχουμε περισσότερα και καλλίτερα νέα, τα οποία νά 'στε σίγουροι ότι θα σας μεταδώσουμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια: