19 Ιαν 2011

Ο ξεπεσμός του αντρός...

ΟΤΑΝ κάποιος, χάσει κάθε ίχνος της αξιοπρέπειάς του – εάν είχε ποτέ κάποιο ίχνος από δαύτη – φτάνοντας να εκβιάσει, (και να συνεχίζει...), συνανθρώπους του για περισσότερα από ...τριάκοντα αργύρια, αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να ξεπέσει ακόμα περισσότερο, να χάσει τον (προ πολλού χαμένο) έλεγχό του και να ξεπέφτει κάθε μέρα και πιο πολύ.!!!

ΑΠΟ κει και πέρα μόνο ένας ζουρλομανδύας μπορεί να τον συγκρατήσει και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή να τον συνεφέρει κατά κάποιο τρόπο ώστε να γίνει ξανά ...ψιλο βιώσιμος (πράμα, κομμάτι δύσκολο), αν βέβαια το θέλει κι’ ο ίδιος, κάτι που, μάλλον, ΔΕΝ.!!!
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όταν φτάσει στο σημείο να απευθύνει επιστολές και σχόλια ...στον εαυτό του, και ύστερα να τα σχολιάζει, αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της ζημιάς που έχει πάθει...
ΚΑΙ το ...αποκορύφωμα.! Στέλνει δικό του ...σύγγραμμα στον εαυτό του, στην εφημερίδα και αφού το επιλέγει ως το ...καλλίτερο, το ...επιμελείται και το αναδημοσιεύει.!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ, ο εκδότης μπορεί και να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει κάτω από τη μύτη του, ή απλώς το κάνει ...γαργάρα για τους δικούς του λόγους -και δεν μας πέφτει ...λόγος- Αμήν.!
Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ υπόληψή σας ΔΕΝ σώζεται με τέτοιους ...κουτσαβακισμούς, κύριε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: