10 Ιαν 2011

Παμψηφεί η πρόταση για την Επιτροπή

ΠΑΜΨΗΦΕΙ εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση, η πρόταση του Δ. Συμβουλίου για την δημιουργία της «Επιτροπής Ανασυγκρότησης» της Κοινότητας.!
Ο προεδρεύων της Συνέλευσης, Α΄αντιπρόεδρος του οργανισμού κ. Γιάννης Κακαγιάννης, πέτυχε απόλυτα τον στόχο του, επιτρέποντας όλους τους ομιλητές να εκφράσουν τις απόψεις τους, χωρίς ...παρατράγουδα...
ΤΑ περισσότερα χειροκροτήματα των μελών της Συνέλευσης, απέσπασαν οι ομιλητές που αναφέρθηκαν στους υπεύθυνους του δυσβάσταχτου χρέους με το οποίο βρέθηκε η Κοινότητα, κατά τη διάρκεια της δεκαΑΙΤΙΑΣ...
ΌΤΑΝ ήρθε η ώρα της ...λίστας των μελών της Επιτροπής, ο κ. Κακαγιάννης διάβασε τα ονόματα τα οποία του είχε δώσει ο κ. Φαναράρας και όχι αυτή των Μ.Μ.Ε..., Η επιτροπή εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Κοινότητας, με μόλις 5 ...αποχές.!!
ΣΤΟ τέλος της συνεδρίασης, ο γιατρός Τάσος Καραντώνης παρέδωσε στο προεδρείο επιταγή 5.000 $, πράξη την οποία μιμήθηκαν πάρα πολλά μέλη της Κοινότητας, ώστε με το τέλος της βραδιάς το ποσό να ξεπεράσει τις 150.000 $.!


ΤΙΣ θερμές του ευχές για την ευόδωση των στόχων της Επιτροπής, και την αμέριστη στήριξή του προς αυτήν, διαβίβασε μέσω του κ. Γιάννη Τσάτσου, ο ηγέτης της «Ενωμένης Κοινότητας» και πρώην πρόεδρός της, καθ. Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος αδυνατούσε να παρευρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: