23 Ιαν 2011

ΚΑΙ Σωτήρες ΚΑΙ Νταντάδες...

ΣΙΓΟΥΡΑ οι 19 σωτήρες ανέλαβαν να πράξουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να βελτιώσουν τα οικονομικά της Κοινότητας. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Η απόφαση ήταν ομόφωνη.!
ΤΩΡΑ, εάν ένα μεμονωμένο άτομο, και ειδικότερα ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Φαναράς, ήθελε (και μπορούσε), να βάλει ένα χεράκι ώστε να λυθούν και κάποια άλλα προβλήματα τα οποία η παιδική χαρά και ιδιαίτερα ο πρόεδρος, δημιούργησαν εις βάρος της Κοινότητας, θα ήταν απ’ όλους μας ευπρόσδεκτα.
Εξ’ άλλου και το ζήτημα Μάνιου, αγγίζει τη ...σφαίρα των οικονομικών της, αφού η συνέχιση μια τέτοιας δίκης, μπορεί να στοιχίσει στον οργανισμό, πάνω από 100.000 $... Ε, λοιπόν, ΔΕΝ (...μας) περισσεύουν.!
ΑΝ θέλει ο κ. προεδράς να κάνει το ...κομμάτι του και να μεγαλώσει την ...μικρότητά του, ας βάλει το χέρι του στην δική του τσέπη, κι΄ας αφήσει τα λιγοστά χρήματα της Κοινότητας να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις.
ΜΗΠΩΣ τελικά είναι καιρός να ταρακουνηθούν οι τοίχοι της αίθουσας συνεδριάσεων, από τις φωνές των διαμαρτυριών των σοβαρών συμβούλων, αντί να σκέφτονται την αποχώρησή τους;
ΕΙΝΑΙ δυνατόν να αποφασίζουν «τα παιδάκια της πλάκας», για το μέλλον της Κοινότητας, ξοδεύοντας 150.000 $ για τη ΣΕΚΟΡ, χωρίς την έστω τυπική έγκριση του Δ. Συμβουλίου; Μπορούν τα ίδια παιδάκια να διώχνουν κακήν-κακώς τον διευθυντή του οργανισμού δίχως την έστω τυπική, ενημέρωση των συμβούλων;
Επίσης, πως είναι δυνατόν να οδηγούν την Κοινότητα σε μια δίκη, αμφίβολης (χαμένης, κατά τους ειδικούς) έκβασης η οποία μπορεί να ξεπεράσει τις 100.000 $, χωρίς την, έστω τυπική, ενημέρωση του Δ. Συμβουλίου;
Δεν είναι οι σύμβουλοι αυτοί οι οποίοι θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους, αν χρειαστεί να κληθούν από την κυβέρνηση να εξοφλήσουν τους απλήρωτους μισθούς των υπαλλήλων και τις απλήρωτες παρακρατηθείσες εισφορές προς την εφορία; Δηλαδή οι 6 κυβερνούν και 30 παρακολουθούν; Αυτή την εντολή τους έδωσε με την ψήφο του, ο λαός της Κοινότητας;
ΜΗΠΩΣ είναι καιρός να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας κ. προεδρά, και μαζί με την παιδική χαρά σας να πάτε ...λίγο παραπέρα; Διότι η Κοινότητα είναι λίγο ΜΕΓΑΛΗ για τις δικές σας δυνατότητες κ. πρόεδρε; Το ...μπόι της, είναι πολύ μεγάλο, μπροστά στο δικό σας πνευματικό, και όχι μόνο, ανάστημα κ. προεδρά μας.
ΝΑ γιατί ...είπαμε, τώρα που βρήκαμε παπά (τον κ. Φαναρά), να ...θάψουμε καμιά δεκαριά, ή να εξαλείψουμε καλλίτερα, μερικά προβλήματα, για το καλό της Κοινότητας, ρε γαμώ το.!
ΝΑ γιατί θέλουμε και σωτήρες και νταντάδες... Εμείς το ξαναλέμε, κι΄ας πέσει χάμω.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: