2 Ιαν 2011

ΕΚΠΟΜΠΉ ...ΑΕΡΊΩΝ.!

ΑΝ αυτό που παρουσίασαν οι κ. κ. του συγκροτήματος στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή τους «παροικιακό βαρόμετρο» πιστεύουν ότι ήταν ...εκπομπή, τότε θα μας επιτρέψουν να ...συμφωνήσουμε μαζί τους και να την χαρακτηρίσουμε ως εκπομπή ...αερίων.!



ΑΝ τυχόν δεν τους αρέσει ο χαρακτηρισμός μας, ας παίξουν ξανά το βίντεο καθισμένοι μπροστά στην οθόνη τους κι’ ας παρακολουθήσουν τις ...εκπομπές τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβουν για ποιο πράμα μιλάμε...


ΓΙΑ μας ήταν η πρώτη που παρακολουθήσαμε και δεν χρειάστηκε χρόνος να ...μπούμε στο νόημα... Σε δεύτερη μοίρα, μετά το ...περιεχόμενο των αναλύσεων, ήταν το καλαίσθητο σύγχρονο στούντιο το οποίο χρησιμοποιούν για τα ...γυρίσματα, με το τραπεζάκι, τις σημαιούλες και τις πολυθρόνες του. Χάρμα οφθαλμών.... Ας ελπίσουμε ότι η πρώτη αυτή φορά θα είναι και η τελευταία μας, διότι δεν υποτιμά μόνον τον εαυτό τους, που στο κάτω-κάτω μπορεί και να μην το αντιλαμβάνονται, και να τον ...κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά υποτιμάει σίγουρα τους τηλεθεατές τους, αν -και όσοι- υπάρχουν.!!!


.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΗ μας είχε ευχηθεί μέσω του Τηλεσκόπιου «υγιεινό το 2010», Φέτος μας ευχήθηκε ακριβώς το ίδιο, μέσω του «βαρόμετρου».! «Υγιεινό το 2011» είπε και έκλεισε την εκπομποπή. Ε, τι να κάνουμε; Ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε ...υγιεινό.!