14 Φεβ 2014


Τα (προ)μηνύματα της Βενεζουέλας

Προς σύντροφο Αλέξη (που έχεις μπλέξει), Ενταύθα:

Βρε αλλοπαρμένο παιδί, αφού σου αρέσει εκεί κάτω, στης Λατινικής Αμερικής τα πλάνα μέρη, γιατί δεν πας να μείνεις μόνιμα, μπας και τη γλυτώσει και η Ελλάδα;
Ξέρεις, Αλέξη, πολλοί, κοντά μια δεκαετία πριν, με τα σπαργανώδη τότε μέσα δικτύωσης σε "forums" και "blogs" πρότειναν στον άβγαλτο Κωστάκη που για πρώτη φορά γευόταν το επίπεδο του λυσσώδους και προσοδοθηρικού Ελληνικού συνδικαλιστικού "πεζοδρομίου" να τα βρει με τον Γιωργάκη και να του επισημάνει ότι αν δεν πάψει να λέει "όχι" σε όλα, αυτά τα αφιονισμένα καθάρματα θα τα βρει ο ίδιος μπροστά του. Όπως λέγανε και στο Γιωργάκη, "Γιώργο μη στηρίζεσαι σε αυτούς, που γκαρίζουν στους δρόμους, αφού τελειώσουν με το candy boy θα τους βρεις μπροστά σου όπως τους βρήκε ο Σημίτης με το Ασφαλιστικό".
Κανείς δεν άκουσε κανέναν.
Έτσι, ο μεν Κωστάκης παρέμεινε μια στήλη άλατος ενώ τα
μπάσταρδα διαδηλώνανε να μη γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια, και αλλαγές στην παιδεία (how original!!!), μετά να καίνε την Αθήνα, μετά να καίγονται τα δάση, καθώς και οτιδήποτε άλλο έγινε εκείνα τα χρόνια, ενώ ο Γιωργάκης απλά επέχαιρε με την πτώση της τότε ΝΔ, χωρίς να καταλαβαίνει ότι όταν θα παραλάμβανε αυτή τη μπουρδελοχώρα θα έσκαζε σαν βόμβα στα χέρια του. Όπως και έγινε, ενώ ο Θεός τον τιμώρησε
εφόσον του έστειλε πίσω όχι τον μειλίχιο και κουρασμένο Κωστάκη αλλά τον duracell Αντωνάκη των Ζαππείων να του κάνει ΑΚΡΙBΩΣ μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. What goes round comes around που λένε και στα χωριά μας.

Και έρχεσαι τώρα εσύ, σαν να έχεις κατέβει από τον Άρη, και χοροπηδάς σαν το πεντάχρονο, σκούζοντας για την εξουσία που ακόμα δεν κατέκτησες. Δεν το καταλαβαίνεις βρε ελαφρόμυαλε ότι το 15% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από αυτούς που έχεις μαζέψει στο κόμμα - σκουπιδοτενεκέ σου είναι ο ένας από τους κυριότερους πυλώνες της χρεωκοπίας μαζί με πολλούς πολιτικούς, βουλευτές και πολλούς κρατικοδιααιτους επιχειρηματίες. τι; συντρώγεις και με αυτούς; α εσύ θα φας καλάαααααα....) αυτοί που "τους βρήκαν μπροστά τους" το "Βαθύ" κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και βρήκε άλλο ξενιστή και σε έχει δηλητηριάσει με συστημικό δηλητήριο, κουφιοκέφαλε, ε κουφιοκέφαλε.

Στα αμπάρια του σαπιοκάραβου σου δεν έχεις ένα συντεταγμένο πλήρωμα αλλά ένα πειρατικό λεφούσι που μετά το 1980, μετά τα χρηματιστήρια και τους εξοπλισμούς, περιμένει να το φέρεις ξανά στα πράγματα, να τα κάνεις όλα μαντάρα τέτοιος που είσαι, να φέρεις τη δραχμή και μετά να αγοράσουν τα πάντα και να σε πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Δεν το βλέπεις ότι τις μέρες μετά την εκλογική νίκη, ώσπου να τα βρεις με την "αριστερή πλατφόρμα" και τους μισότρελους Λαφαζανοστρατούληδες και τους μπαχαλάκηδες, τους μεταλλαγμένους ΑγριοΠΑΣΟΚους, τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, την συνεννόηση με τις ξένες
κυβερνήσεις (εκεί να δεις πόσο θα σφίξουν τα γάλατα που όλοι όσοι έβριζες θα σε φτύνουν εντός και εκτός Ελλάδος, δε θα έχει ταξιδάκια αναψυχής με την εντολή στα χέρια σαν τεφτέρι τότε...), θα την πάρει τη χώρα ο διάολος και θα το χρεωθείς εσύ; Με το που θα πεις την πρώτη βλακεία περί "αξιοπρέπειας" σαν πρωθυπουργός πλέον, ενώ χρωστάς 300 δις τα spreads θα φτάσουν στο φεγγάρι. Δε θα μπορείς να το πληρώσεις το ασκέρι των πλατσικολόγων που έχεις μαζέψει, δεν το καταλαβαίνεις, ότι υπάρχουν απαιτήσεις διότι μέσα στη χαζομάρα σου έταζες, έταζες, έταζες αφού το μόνο που δεν έταξες αφελέστατε, είναι ψυγεία σε Εσκιμώους. Έλεος.

Και μετά τι; Όταν θα βγούν στους δρόμους (που θα βγουν, αφού έτσι έχουν μάθει και τους έχετε μάθει) Θα απαγορέψεις τις διαδηλώσεις σαν την άλλη αξιοπρεπή χώρα πρότυπο που μας τσαμπουνάς; Θα χρησιμοποιήσεις πλαστές σφαίρες; Ή μήπως νομίζεις ότι επειδή είσαι αυτός πουν είσαι όλα αυτά τα κατακάθια θα σε σεβαστούν; Especially if you can't deliver (αυτό σαν homework - άσκηση για το βράδυ).

Κουβαλάς ένα μαύρο σύννεφο μαζί σου το οποίο αν δεν προσέξεις θα σε καταπιεί. Και δε σε λυπάμαι καθόλου εσένα. Ας πρόσεχες.

Την Ελλάδα λυπάμαι...

ΚΚ2-παρατηρητήριο

ΥΓ: Α και unless you haven't heard the news (έτσι για να στη σπάσω λιγάκι): Τις εκλογές δεν τις κέρδισες ακόμα. Για δημοσκοπήσεις μιλάμε. Και μπορεί να μην τις κερδίσεις. Εκτός αν την παραμονή των εκλογών δώσει καμιά συνέντευξη ο Στουρνάρας βοήθειά μας.

Εκεί σηκώνω τα χέρια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: