10 Μαΐ 2013

ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ‘’ΛΑΘΟΣ’’ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ…

Γράφει ο Ν. Βράχος

Ας δούμε ποιες είναι οι οφειλές των κομμάτων και ας σκεφτούμε τι ακριβώς συμβαίνει; Τα χρήματα που πήραν τα κόμματα είναι γνωστά σε όλους και σκοπό είχαν και έχουν να διαφυλάξουμε , όσο το δυνατόν το ‘’μαύρο χρήμα’’. Λογικά λοιπόν ,όταν αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα, θα έπρεπε, αν το κάναμε για ενημέρωση του κοινού, να παρουσιάσουμε τη λίστα με τις οφειλές ΟΛΩΝ ! των κομμάτων.
Για παράδειγμα η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε χρήματα, και πόσα; Τι έγιναν, πόσα είναι; Γιατί δεν
γίνεται αναφορά αφού είναι και περισσότερα; Είναι τόσο ’’μονόπλευρα’’ ευαίσθητος ο Βαγγελάκης ή το ‘’κύκλωμα’’ ψάχνει για αφορμές;

Τα χρήματα που χρωστά η Νέα Δημοκρατία, ποιος θα ελέγξει πως δαπανήθηκαν, ή εδώ δεν ..χρειάζεται; Δεν επιδιώκουμε-προτείνουμε συμψηφισμό, αλλά ούτε και ΚΥΚΛΩΠΙΣΜΟ!!!
Ποιος λοιπόν κύριε Βενιζέλο υπονομεύει ποιον, για μία ακόμη φορά; Υπονομεύεις το Πασοκ κύριε Βενιζέλο και κτυπάς το Γιώργο, γιατί ξέρεις ότι το Πασόκ ταυτίζεται . Υποσχέσεις και μυστικές συμφωνίες φαίνεται να αποκρυπτογραφούνται !

Βαγγελάκη, άδικα τα ‘’βάζεις’’ με τον Γιώργο, ο οποίος προς τιμήν του ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει ανακατευθεί από τότε που τον ΔΙΩΞΑΤΕ!!! από όσο γνωρίζουμε.
Εμείς δεν σε θέλουμε. Εμείς σε αντιπαθούμε. Εμείς οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε βλέπουμε και αηδιάζουμε κυριολεκτικά, γι αυτό και θα σε πληρώσουμε με το νόμισμα που σου αξίζει. Κυριακή κοντή γιορτή…

Τώρα όμως ‘’κτυπάς’’ και εμάς και αυτό δεν συγχωρείται. Εμείς αγωνιστήκαμε με όλο το παρακράτος και όλο τον φασισμό του οποίου τελικά είσαι λάτρης, όπως φαίνεται, εσένα θα φοβηθούμε; Θα σε στείλουμε ΣΠΙΤΙ σου μία sκαι καλή. Όλη η Ελλάδα σε αντιπαθεί, όλα τα κόμματα όλος ο λαός.
Πάλι ο Γιώργος ‘’φταίει’’;

Μα τέλος πάντων, δεν αντιλαμβάνεσθε ότι ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ του κάνετε; Τον πολεμάτε γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ, τον πολεμάτε γιατί όλος ο κόσμος τον σέβεται και αναγνωρίζει τη σπουδαιότητά του, τις γνώσεις του, τις προτάσεις του το ήθος του την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

Και αυτό ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ !!! Ζηλεύετε ! ΦΟΒΑΣΤΕ και αγωνίζεστε να βρείτε ‘’αμαρτία’’ και ‘’έγχρωμο δικαστή’’ ώστε να εμποδίσετε την επιστροφή του και τις αποκαλύψεις που θα κάνει, για την βρώμικη συμπεριφορά σας όταν κληθείτε να δώσετε λόγο και για αυτά που κάνετε και φυσικά και για αυτές τις άθλιες συκοφαντίες και σκευωρίες.
ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
=====================
- Η Ν.Δ. φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Βουλή να χρωστά τα περισσότερα χρήματα σε τράπεζες. Συνολικά χρωστά 120 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 105 εκατ. στην Αγροτική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και τα 15 εκατ. στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015).

- Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2014), το ΚΚΕ χρωστά 4.402.054 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2010), οι Οικολόγοι Πράσινοι χρωστούν 800.000 ευρώ.

- Το ΠΑΣΟΚ χρωστά συνολικά 111.800.000 ευρώ, από τα οποία τα 96.800.000 στην Αγροτική (λήξη σύμβασης το 2013), 10 εκατ. ευρώ στη Marfin Bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης 2015).

ΥΓ
Απέτυχαν στον καταλογισμό ευθύνης στον Γιώργο Παπανδρέου για το ύψος του ελλείμματος, το μνημόνιο, τη λίστα, και τόσα ακόμη και τώρα ψάχνονται για ...ψείρες αιδοίου.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: