8 Φεβ 2012

Ξεφυλλίζοντας, απόψε τα …παλιά.!


Είχαμε, την τύχη να πεις; …την ατυχία, αν θες; …να βρούμε κάποια μαζεμένα δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού, τα οποία μάζεψε ο …τοποτηρητής μας ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει «ζωντανό» το μπλογκ, όλο αυτό τον καιρό, με τις … «αθηναϊκές», και άλλες αναδημοσιεύσεις…


Ξεφυλλίζοντας, λοιπόν, κάποια από τα δημοσιεύματα αυτά, εντύπων της παροικίας, όχι μόνο γίναμε σοφότεροι αλλά γελάσαμε και …λιγάκι.! Έχει την πλάκα του να διαβάζεις ένα κείμενο και να μην καταλαβαίνεις τίποτα.! Ειδικά όταν υπογραμμένο από "επαγγελματία" δημοσιογράφο.! Κάποια απ’ αυτά θα τα σχολιάσουμε, ίσως, αργότερα… Μέχρι τότε θα σταθούμε στο ότι η παροικία μας …γέμισε από ανθρώπους της χρονιάς.! Να φανταστείτε ότι μόνον το emphasisworld δεν εξέλεξε (ακόμα) άνθρωπο της χρονιάς. Ο «Ε. Τύπος» π.χ. ανακήρυξε άνθρωπο της χρονιάς τον περιφερειάρχη του ΣΑΕ κ. Γιάννη Δάγωνα. Η «Εβδομάδα» τον γενικό πρόξενο κ. Δημήτρη Αζεμόπουλο και οι «Πατρίδες» την κ. Ειρήνη Κερογλίδου. Από κοντά, τσόντα, και ο «Αντίποδας» ο οποίος …μοίρασε τον τίτλο στους κ. κ. Γιάννη Δάγωνα και Γιάννη Φαναρά.!!! Αντιλαμβάνεστε υποθέτουμε, τι είδους ενημέρωση μπορούμε να περιμένουμε, ως παροικία, από μια τέτοια …ομοφωνία των Μ.Μ.Ε. !


(Για νάμαστε δίκαιοι θα πρέπει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι το Συμβούλιο των Μ.Μ.Ε. των εθνοτήτων, απένειμε τον τίτλο του «δημοσιογράφου της χρονιάς» στον ομογενή κ. Γιάννη Κόντο, ιδρυτή του περιοδικού «ΕΜΦΑΣΙΣ» και διαχειριστή του πόρταλ (;) «emphasisworld» και φυσικά του "αμαξά" του).


Θα υπάρξει και συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: