2 Φεβ 2012

ΣΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΙΚΉ ΚΑΤΟΙΚΙΑ…

…δεξίωση και γνωριμία του Καναδού πρέσβη στην Ελλάδα,
Mr. Robert Peck, με την ομογένεια του Τορόντο... 
Από αριστερά ο πρέσβης κ. Ελευθέριος Αγγελόπουλος, ο γενικός πρόξενος κ. Δημ. Αζεμόπουλος, ο καναδός πρέσβης κ. Robert Peck και ο επιχειρηματίας κ. Τεντ Ματζιάρης

ΜΕ την ευκαιρία της επίσκεψης στο Τορόντο, του πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα κ. Robert Peck για μια προγραμματισμένη, από τον Έλληνα πρέσβη κ. Ελευθέριο Αγγελόπουλο, συνάντησή του με Ελληνοκαναδούς επιχειρηματίες και στόχο τις επενδυτικές δραστηριότητές τους στην Ελλάδα, ο γενικός πρόξενος κ. Δημήτρης Αζεμόπουλος παρέθεσε προς τιμή τους δεξίωση στην προξενική κατοικία, για τη γνωριμία του με την ηγεσία της ομογένειας και τα ΜΜΕ.

Ο κ. Robert Peck με την δικαστή κ. Ανδρομάχη Καρακατσάνη (όρθοιοι) και ο πρόξενος κ. Δημ. Αζεμόπουλος με τον δικηγόρο κ. Τομ Καρβάνη


ΣΤΗ δεξίωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων η πρώτη Ελληνίδα δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου κ. Ανδρομάχη Καρακατσάνη με τον σύζυγό της δικηγόρο Αθανάσιο Καρβάνη, δυο πρώην βουλευτές Κ. Μ. Μπουντρογιάννη και Γ. Κάνης, ο περιφεριάρχης Καναδά του ΣΑΕ κ. Γιάννης Δάγωνας, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Δημήτρης Κάρας, το προεδρείο των φοιτητικών συλλόγων και πολλοί αντιπρόσωποι των Μ. Μ. Ενημέρωσης.

Δημ. Αζεμόπουλος και Τ. Μαντζιάρης


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο επιχειρηματίας κ. Τ. Μαντζιάρης, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προσφέρει 250 χιλιάδες δολάρια, άμεσα και ένα εκατομμύριο στη συνάχεια, ώστε κάθε χρόνο να απονέμονται τρεις υποτροφίες σε ισάριθμες ελληνοκαναδές μαθήτριες για τις σπουδές τους σε καναδικά πανεπιστήμια. Οι υποτροφίες θα δίδονται, τιμής ένεκεν στο όνομα των κ. κ. Robert Peck, Ελευθέριου Αγγελόπουλου και Δημήτρη Αζεμόπουλου.!
Ηταν γενικά μια υπέροχη βραδιά για τον κ. γενικό και τους προσκεκλημένους του...
Ο πρέσβης κ. Peck με τον κ. Αζεμόπουλο και τους φοιτητές

Η κ. Μαρία Μπουντρογιάννη με τους κ. κ. Ε. Αγγελόπουλο, R. Peck και Δ. Αζεμόπουλο
Οι τρεις διπλωμάτες με την Νατάσα και τον Γιάννη


Δεν υπάρχουν σχόλια: