6 Δεκ 2011

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ



Την εσχάτη των ποινών, επέβαλε το κακουργιοδικείο του Μπράμπτον, στον δολοφόνο του
Γιώργου Κουτρουμπή.

ΟΠΩΣ ήταν σχεδόν βέβαιο, σήμερα Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, στις 4:30 το απόγευμα το κακουργιοδικείο του Μπράμπτον, ανακοίνωσε την απόφασή του, στην εκδίκαση της υπόθεσης του κατηγορούμενου Andrew Campbell, για την δολοφονία του ομογενή μας Γιώργου Κουτρουμπή. Η ομόφωνη απόφαση των δικαστών, ύστερα από την εισήγηση των ενόρκων, ότι η δολοφονία έγινε εκ προμελέτης, ήταν η εσχάτη των ποινών η οποία μεταφράζεται σε ισόβια κάθειρξη, αφού ο Καναδάς έχει καταργήσει την ποινή του θανάτου. Με την απόφαση αυτή ο καταδικασθείς δολοφόνος έχει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης μόνο μετά την παρέλευση 25 χρόνων από την ημέρα της φυλάκισής του. Με την ανακοίνωση της απόφασης, που ήταν η μεγαλύτερη δυνατή, οι γονείς, η σύζυγός του Ρόντα, ο αδελφός του Βασίλης, συγγενείς και φίλοι του Γιώργου ξέσπασαν σε κλάματα, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, τόσο για τον άδικο χαμό του όσο και για την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του.
Πρέπει να σημειωθεί ότι λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της δίκης, οι γονείς του άτυχου Γιώργου, Κώστας και Ζωή, ρωτήθηκαν από τον εισαγγελέα αν δέχονται να καταδικαστεί ο ένοχος, αφού ομολόγησε, σε 20 χρόνια φυλάκισης χωρίς την διαδικασία της ακροαματικής διαδικασίας. ΟΠΩΣ όμως ήταν φυσικό οι γονείς του αρνήθηκαν τον συμβιβασμό με τον στυγερό δολοφόνο του γιού τους, ώστε σήμερα να έχουμε την καταδικαστική απόφαση της εσχάτης των ποινών, όπως προαναφέραμε.
Να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος δολοφόνος δεν δέχτηκε να απολογηθεί ώστε να μην επιβαρύνει την ούτως ή άλλως επιβαρυμένη θέση του, καθώς και ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας μάρτυρας που να τον υπερασπιστεί .!
Posted by ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: