4 Οκτ 2011

Συνέχεια στα «παραλειπόμενα»…


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ τα … «παραλειπόμενα» της Γ. Συνέλευσης, ο κ. Κρανιάς, αναφέρεται, μάλλον με …απαξίωση , στην προσφορά αγοράς του κτηρίου στο Σκάρμπωρο, το οποίο για πρώτη φορά αποκαλεί «οικόπεδο».! Μάλιστα αγαπητοί αναγνώστες… Το Μενεγάκειο το οποίο μέχρι τώρα κόστησε στον οργανισμό πάνω από 13 εκατομμύρια, τώρα έγινε ΟΙΚΟΠΕΔΟ κατά τον κ. Κρανιά, (μάλιστα το επαναλαμβάνει 3 φορές, προφανώς για να το εμπεδώσουμε!) ενώ ακόμα δεν στέγνωσε η μελάνη στην εφημερίδα του όπου υπερασπίζονταν την αποπεράτωση του «Πολιτιστικού Κέντρου» ή …Παρθενώνα, όπως το αποκαλούσε.!!
Γράφει ακριβώς:
«Ακόμα όμως και να πουληθεί το οικόπεδο, τα πράγματα θα εξακολουθούν να παραμένουν δύσκολα. Τα 5 ή 6 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει η Κοινότητα από την πώληση του οικοπέδου μπορεί να δώσουν μια ανάσα ανακούφισης και ίσως το υπόλοιπο χρέος να γίνει βιώσιμο, αλλά και πάλι χρειάζονται τιτάνιες προσπάθειες για να αποφευχθεί το μοιραίο. Φαντασθείτε τι μπορεί να γίνει εάν δεν πουληθεί το οικόπεδο (νάτος πάλι…) και τι αγώνας χρειάζεται για να επιβιώσει η Κοινότητα.»


ΣΕ μια παράγραφο τρεις φορές η λέξη «οικόπεδο».! Μάλιστα.! Ένα οικόπεδο, με υποθήκη όλα τα κτήρια της Κοινότητας, αγόρασε ο κ. Μενεγάκης και μετά από 10 χρόνια μας άφησε ένα οικόπεδο με κάποιους σορούς σίδερα και τσιμέντα τα οποία θα μας κοστίσουν 500-600 χιλιάδες δολάρια για να το …καθαρίσουμε.!!!
Γι' αυτό το έργο καμαρώνουν οι κ.κ. Μενεγάκης και Γερονικολός; Αυτό το έργο τους υπερασπίζατε τόσα χρόνια – και μέχρι πολύ πρόσφατα – κ. Κρανιά; ΑΥΤΟ το έργο «κατηγόρησε» κάποιος κάπου κάποτε και στην προσπάθειά σας να το υπερασπισθείτε, …ποτίζατε με τα δάκρυα το δάπεδο των δικαστικών αιθουσών; Μα πότε επί τέλους θα ωριμάσετε δημοσιογραφικά εκεί στο … «συγκρότημα»;
Αλλά θα ξαναεπανέλθουμε, σύντομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: