4 Οκτ 2011

Δεν ήξερε, ...δεν ρώταγε;

ΜΙΑ …γεύση απ’ τα «παραλειπόμενα»…

ΔΕΝ γνωρίζουμε πόσο «παραλειπόμενα» μπορούν να θεωρηθούν κάποια πράγματα τα οποία ειπώθηκαν ή αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της Γ. Συνέλευσης: Όπως π.χ. τα 526.000 χιλιάρικα του άγνωστου μέχρι τότε χρέους, ή η υπό όρους προσφορά αγοράς του Κέντρου ή ακόμα και του 100 χιλιάρικα της μηνιαίας δόσης προς την τράπεζα, αλλά το ξεπερνάμε για τη συντομία του χρόνου…
Γράφει, λοιπόν, στα παραλειπόμενα, ο κ. Κρανιάς για τη δυσαρέσκεια πολλών όσον αφορά την αποχή των μελλών από τη Γ. Συνέλευση, αλλά μας …καθησυχάζει συγχρόνως «ότι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα».! Δεν γνωρίζουμε τι εννοεί, αλλά υποθέτουμε πως τα πράγματα θα ήταν χειρότερα χωρίς την διοίκηση της δεκαΑΙΤΙΑΣ Μενεγάκη… Έτσι μια …αυθαίρετη υπόθεση κάνουμε.! Στη συνέχεια αναφέρεται στην αποκάλυψη του προέδρου για το …άγνωστο χρέος προς το Δημαρχείο του Σκάρμπωρο, κάτι που τον προβλημάτισε όπως λέει και τονίζει:


«Κανείς δεν ήξερε, κανείς δεν γνώριζε, κανείς δεν το αντιλήφθηκε και απορίας άξιον είναι γιατί η προηγούμενη διοίκηση δεν το ανέφερε».!!!
Διαβάστε τι γράφει ο άνθρωπος.! Τον προβλημάτισε που κανείς δεν ήξερε και που κανείς δεν γνώριζε, για το χρέος αυτό… (Μεταξύ μας ούτε και μεις ξέραμε αν το …γνώριζε κάποιος κι’ ούτε …γνωρίζαμε αν το …ήξερε κανείς!!!) Το θεωρεί επίσης απορίας άξιον γιατί η προηγούμενη διοίκηση δεν το ανέφερε.!!! ΣΑΝ να μη ζούσε εδώ την δεκαΑΙΤΙΑ Μενεγάκη ο κ. Κρανιάς… Δώδεκα εκατομμύρια χρέος άφησε με την άτακτη αποχώρησή του από την προεδρεία της Κοινότητας ο κ Μενεγάκης, χωρίς ο κ. Κρανιάς να γνωρίζει (ή έστω να αντιληφθεί) κάτι και τώρα απορεί επειδή «κανείς δεν ήξερε και κανείς δεν γνώριζε» για τις 526 ψωροχιλιάδες…
Και μάλιστα πριν μόλις λίγο καιρό ο ίδιος και η εφημερίδα του μιλούσαν και αναμασούσαν τις 498 χιλιάδες που άφησε πλεόνασμα για το τελευταίο έτος της προεδρίας του, το 2009, ο κ. Μενεγάκης.!!!


Αλλά θα επανέλθουμε, σύντομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: