21 Οκτ 2011

ΕΜΕΙΣ με κουκούλα, η Κοινότητα με ...ΙΔΑΣ.!

Οι Χουντοκουκουλοφόροι
επί το ...έργον.!
ΕΠΕΙΔΗ όλα δείχνουν ότι η Κοινότητα και το προεδρείο της απέκτησαν, επιτέλους, …όργανο δημοσιογραφικό, χωρίς …κουκούλα, αφού (μας) απαντάει …ενυπόγραφα ο ΙΔΑΣ, αναδημοσιεύουμε μια απάντησή τους στο περί χούντας …πόνημά μας, ώστε να ενημερωθούν καλλίτερα και οι ό, ποιοι αναγνώστες δεν έχουν ακόμα την …τύχη να διαβάζουν «ΜΑΚΕΔΝΟΝ» …


ΑΠΑΝΤΟΥΝ, λοιπόν, οι …ΕΠΏΝΥΜΟΙ κουκουλοφόροι της Κοινότητας:

ΙΔΑΣ: Οι γνωστοί "άγνωστοι" ανακάλυψαν την "χούντα" στη Διοίκηση της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.


(σ. π. Είχαμε την … «τύχη» να δούμε –δυστυχώς- μια χούντα να …συνεχίζεται και να επαυξάνεται… Τουλάχιστον επί δεκαΑΙΤΙΑΣ η χουντική συμπεριφορά αφορούσε τους …φουκαράδες τους συμβούλους, οι οποίοι για να ξαναμπούν στον κατάλογο των 36, έπρεπε να μη μιλάνε …περίσσια πράγματα.!)


ΙΔΑΣ: Τη σύμβαση εργοδοσίας-εργαζομένων την αποκαλούν "καταπιεστική μεθόδευση". Τη τυπική διαδικασία που εφαρμόζεται από το εργατικό δίκαιο του Καναδά σε όλους τους οργανισμούς και τις εταιρίες, την αποκαλούν "δικτατορική" συμπεριφορά.


(σ. π. Σαν πολύ μέσα στα κοινοτικά πράγματα δεν νομίζεις ότι μπήκες κ. ΙΔΑΣ; Από πού και ως πού, χρίζεσαι συνήγορος ενός τόσο μεγάλου οργανισμού και απαντάς αντ’ αυτού; Ή μήπως είσαι τελικά το επίσημο όργανο της Κοινότητας ή, καλλίτερα, της παιδικής χαράς, με …χωρίς κουκούλα;)


ΙΔΑΣ: Μάλιστα στη προσπάθεια λασπολόγησης τους, δεν διστάζουν να αναμείξουν τα ονόματα των κ.κ. Αζεμόπουλου, Καραντώνη, Σκουτάκη και Μουρατίδη.


(σ. π. Οι παραπάνω, έχουν τουλάχιστον κάποιο στόχο. Να μαζέψουν, για την Κοινότητα, έστω τα τρέχοντα έξοδα. Ο Γραμματέας ως αρμόδιος των υπαλλήλων και ο πρόεδρος της Παιδείας ως αρμόδιος των δασκάλων, τι κάνουν; Γράφουν … «συμβάσεις» μη τυχόν και μάθει ο λαός τα, γύρο τους, τεκταινόμενα;)


Παρακάτω, ο κ. idas1912, εξαντλεί …πράγματι, όλα του τα επιχειρήματα, γράφοντας και ρωτώντας τα εξής:

ΙΔΑΣ: Μήπως ο γνωστός "άγνωστος" δεν έχει δουλέψει ούτε μία ημέρα στη ζωή του στον Καναδά;
Αν είχε δουλέψει, νόμιμα, έστω και μιά ημέρα, θα γνώριζε πως σύμφωνα με το εργατικό δίκαιο του Καναδά, πρέπει να υπάρχει το συμφωνητικό προσφοράς εργασίας (offer of employment) και ο οργανισμός να έχει καταθέσει με το υπουργείο εργασίας το "Employee Handbook".


(σ. π.  Ο Καναδάς αγαπητέ, έχει θεσπίσει τη …σύμβαση του Welfare, ακριβώς για τον, αντίθετο, λόγο που θέσπισε τη «σύμβαση εργασίας»..! Αν δεν υπήρχαμε, το σύστημα της πρόνοιας θα κατέρρεε… Όπως ακριβώς δεν θα υπήρχε χούντα χωρίς εσάς… Στην Κοινότητα, πάντως, ούτε για …δουλίτσες μα ούτε και για άγρα …ταξιδιωτών βρισκόμαστε.!!!)


Υ. Γ. Αλήθεια πότε ανακάλυψε, η Κοινότητα, τη σύμβαση εργοδοσίας-εργαζομένων; Δεν ξανάπεσε στην αντίληψή μας τέτοιο …πράμα.! Και γιατί δεν …το δημοσιεύει αφού είναι τόσο …αθώο; Ή μήπως ΔΕΝ είναι;


Δεν υπάρχουν σχόλια: