31 Οκτ 2011

Η Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου…



Με τη βοήθεια του καλού μας του καιρού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή μια από τις καλλίτερες και μαζικότερες παρελάσεις των τελευταίων χρόνων. Νομίζουμε ότι δεν μετανόησε ΚΑΝΕΝΑΣ από τη συμμετοχή του, είτε ως …πρωταγωνιστής, είτε ως παρατηρητής.! Τα μικρολάθη και οι μικροπαραλήψεις δεν έχουν θέση την παρούσα στιγμή… Υπάρχουν κι’ άλλες μέρες για τέτοια πράγματα. Θα πρέπει όμως να πούμε κάτι για την έντονη ομαδική παρουσία, στην παρέλαση, μόνον των ελληνοκαναδών αστυνομικών.!

Μας έφερε λίγο πίσω σε κάποιες παλιές αστινομικοκρατούμενες εποχές, οι οποίες (μας) προκαλούσαν φόβο και δέος..! Αν θέλαμε ελληνοκαναδούς ένστολους στην παρέλαση, για να της δώσουμε λίγη παραπάνω …αίγλη, ας καλούσαμε και κάποιες ομάδες ελλήνων πυροσβεστών, στρατιωτικών και γιατί όχι νοσοκόμων, και δεν ξέρουμε τι άλλων, ώστε να μην περάσουμε στον κόσμο μας τον φόβο του αστυνομικού! Εκτός κι’ αν έγινε ακριβώς για κάτι τέτοιο, πράγμα που αδυνατούμε να πιστέψουμε… Τέλος πάντων, υπάρχουν αρμοδιότεροι να σκεφτούν αυτά τα πράγματα.! Έτσι δεν είναι κ. πρόεδρε της Κοινότητας; Εσεις τι λέτε κ. γενικέ πρόξενε;







3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ
ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ!!!!! ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

κυριε περίδρομε,
αντι να τα βρίσκετε όλα λάθος δεν θα ήταν καλύτερα όταν κριτικάρετε καταστάσεις ή άτομα να δίνετε και τη δική σας άπποψη για το πως θά έπρεπε να γίνει κάτι. Συγχαρητήρια στον Γενικό μας για την πρωτοβουλία του-αν ήταν δική του, για την συμμετοχη των σωμάτων ασφαλείας στην παρέλασή μας, το μόνο λάθος ήταν ότι έπρεπε ο γενικός μας να παρελάσει ως σημαιφόρος κρατώντας με την υπερηφάνια που τον διακρίνει το εθνικό μας σύμβολο ψηλά καθ όλη τη διάρκεια της παρέλασης..... Απλά μιά πρόταση για την επόμενη εθνική μας επέτειο.Πιστεύω να έχουμε τη τιμή και την ..ευλογία.. να είναι ακόμη μαζί μας και όχι να τον χαρεί καμιά άλλη μεγαλούπολη του πλανήτη μας!Ειλικρινά θα πάθω κατάθλιψη αν γίνει κάτι τέτοιο. Φαντάζεστε να ξαναγυρίσουν τα ταξί στην κεφαλή της παρέλασης πάλι?

Ανώνυμος είπε...

Was Menegakis present at the parade? As for Mr. Azemopoulos, let us try to keep things in perspective. He is nothing more than a civil servant from a floundering foreign country. Posers like him are responsible for the state his country is in. They even exported their corruption to Toronto, witness the disaster that is the organization known as the "Greek community". What jokers!