27 Οκτ 2011

Λίγη σοβαρότης δεν βλάπτει…



ΕΝΤΑΞΗ ρε λεβέντες. Τρέξτε κοντά του αλλά με κάποιο μέτρο.! Κρατήστε και μια κάποια λίγη σοβαρότητα…


Υποδεχτείτε τον με την ...πρέπουσα ευγένεια, μιας κι’ ο ίδιος δεν έχει ούτε το δείγμα της, αλλά μην …σαλιαρίζετε μ’ ανοιχτό το στόμα στις ό, ποιες αρλούμπες ξεστομίζει από τα …άγια χείλη του.! Συγκρατηθείτε λίγο… Ήρθε όπως συνηθίζει για τη γιορτή του Αγ. Δημητρίου κι’ αντί για κήρυγμα αγάπης (ποιος την έχασε για να την βρει;) άρχισε να ανασταίνει φαντάσματα του παρελθόντος.!! Η Κοινότητα, λέει, κατάντησε όπως είναι σήμερα, διότι στις αίθουσές της επιτρέπονταν τα σφυροδρέπανα και άλλα παρόμοια …συμπράγκαλα.!!!


Δηλαδή κύριε μητροπολίτη, δεν φταίει καθόλου η διοίκηση της δεκαΑΙΤΙΑΣ για την κατάντια της; Δεν ευθύνεται σε τίποτα ο προστατευόμενός σας κ. Μενεγάκης; ΔΕΝ φταίτε σε τίποτα εσεις κύριε Σωτήριε για την κατάντια της όταν κάθε μέρα, όχι μόνο απαιτείτε, αλλά και εκβιάζετε να σας δίνει 500 σχεδόν δολάρια; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.!!!


Τα σφυροδρέπανα μωρέ φταίνε, επειδή νοίκιαζαν οι άνθρωποι τις αίθουσες και πλήρωναν κάποια χιλιάρικα στην Κοινότητα;


ΚΑΙ ύστερα από όλο αυτό τον οχετό της …αγάπης, οι κοινοτάρχες μας σας …ξενάγησαν στις αίθουσες, συνέφαγαν και φωτογραφήθηκαν μαζί σας; Αν είναι δυνατόν.!!!


Και μεις περιμένουμε απ’ τον Νίκωνα να σώσει την Κοινότητα…


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου καλα του τα λες.....αισχροτατος ο κ. Σωτηρης...
τσιπα και ντροπη δεν εχει....αλλα που να τη βρει...το κα....(σ. π. συγνώμη, φίλε, αλλά διαγράψαμε την τελευταία σου λέξη)

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει ο Σεβασμιότατος, οι κουμουνίστηδες και τα σφυροδρέπανα μας κατέστρεψαν και η αλήθεια πονάει όπως και η αγάπη. Αυτό που πρέπει να μας πεί όμως -αφού όπως φαίνεται μας αγαπάει- είναι τί όργανα και σύμβολα κυκλοφορούν στον οίκο του και είναι τόσο επιτυχημένος.
Εντάξει το τέκνο του το απομάκρυνε για να μη μιασθεί ας σκεφτεί όμως και τα δικά μας γιατί αν τα απομακρύνουμε και εμείς όπως και αυτός δεν θα του μείνει τιποτε να γλύψει για να στανιάρει το αντεράκι του.

o gatopardos είπε...

Ωπα κύριε Περίδρομε,
Ποιός περιμένει από το Νίκωνα να σώσει τη Κοινότητα? Τι τον περάσατε τον άνθρωπο? Ο Άτλαντας είναι? ή μήπως ταιριάζει και σάς το "ματάκια δεν έχω καλέ, βοηθήστε μεεεε"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε,
αν βαρεθείς να περιμένεις το Νίκωνα και τη σωτηρία της Κοινότητας στείλε μύνημα να έρθω να σε πάρω πρίν πέσει πάγος και γίνεις γρανίτα!!!!!!!