4 Οκτ 2011

Γενική Συνέλευση με ..."Τηλεσκόπιο"!!!

ΔΕΝ πρόλαβαν να καταμετρηθούν οι ψήφοι υπέρ της αντιπρότασης της κ. Κερογλίδου, στην πρόταση του κ. Μπαμπάτσικου, περί εκλογής επιτροπής από την επόμενη Γενική Συνέλευση, για την περεταίρω έρευνα της ημιτελούς κατασκευής του ετοιμόρροπου και άρχισαν με εντατικότερους ρυθμούς να παίζουν τα «όργανα», μιλώντας και ποιο πολύ γράφοντας για αχρείαστες έρευνες οι οποίες μόνον …κακό μπορούν να κάνουν.!

Και δεν έφτανε η βδομαδιάτικη του κ. Κρανιά να παίζει το μπουζούκι στη διαπασών, έχουμε και την νεοφώτιστη να το παίζει γνώστης του ζητήματος και με άποψη.! Ας το αφήσουμε όμως αυτό για αργότερα… κι’ ας πιάσουμε για λίγο τα γραφόμενα της …παλιάς.!


ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ τα 3/5 της σελίδας του «Τηλεσκόπιο», στην Γ. Συνέλευση και την Κοινότητα γενικότερα, προσπαθεί να μας πείσει πως ό, τι έγινε έγινε, ας τα ξεχάσουμε όλα κι’ ας κοιτάξουμε μπροστά.! Υπάρχει όμως μπροστά; Ας δούμε σιγά-σιγά τη …φιλοσοφία του και το ξανασυζητάμε το θέμα…


ΓΡΑΦΕΙ, λοιπόν, ο κ. Κρανιάς, ότι την Κοινότητα ταλαιπώρησαν περιπέτειες και βασανιστικά διλήμματα τα δυο τελευταία χρόνια, ώστε τα πάνω από 100 άτομα που βρέθηκαν στη Γ. Συνέλευση, «δεν είναι και του θανατά».!
Δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια ταλαιπωρήθηκε η Κοινότητα κ. εκδότα; Ο Γερονικολός, ο Γκέκας και ο Νίκωνας είναι τα …παλιόπαιδα που ευθύνονται για το κακό που την βρήκε; Την περίοδο της δεκαΑΙΤΙΑΣ ήταν όλα μέλι-γάλα; Κάπου έχουμε ξανακούσει την …θεωρεία σας κύριε.! Νομίζουμε ότι ο ίδιος ο κ. Μενεγάκης, όπου βρεθεί κι’ όπου σταθεί τα ίδια πράγματα λέει.! Ότι δηλαδή, φταίνε οι πρόεδροι και οι διοικήσεις μετά απ’ αυτόν.!!! Και ίσως να το πιστεύει κιόλας ο άνθρωπος…
ΚΑΤΙ που έχει μεγαλύτερη σημασία, κατά τη γνώμη μας, είναι το ότι γράφει:
«Εκείνο που διαπιστώσαμε και το επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά είναι η προσπάθεια που καταβάλει η παρούσα διοίκηση να κρατήσει μια καταχρεωμένη Κοινότητα στα πόδια της που με πολύ κόπο, χρόνο και «αίμα» ανεβαίνει το Γολγοθά του μαρτυρίου αναζητώντας λύσεις στα προβλήματά της.»


(σ. π. Σωστή η διαπίστωσή σας ότι η προσπάθεια που καταβάλει η σημερινή διοίκηση είναι υπεράνθρωπη, αλλά …λίγο αργά διαπιστώσατε ότι είναι καταχρεωμένη.! Και χωρίς να μας λέτε, ακόμα, ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ την καταχρέωσαν…
Πείτε μας επιτέλους καθαρά, είναι οι ΤΡΕΙΣ της διετίας ή ο ΕΝΑΣ της δεκαΑΙΤΙΑΣ με τον …βοηθό του και ίσως κάποιους παρατρεχάμενους; Ζητάμε πολλά, μωρέ;;;)


Αύριο για τα «παραλειπόμενα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: