18 Οκτ 2011

Η Κοινότητα μόνο με εθελοντές.!




ΜΟΝΟ με εθελοντές θα λειτουργεί η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο από δω και πέρα. Την απόφαση αυτή λένε ότι έλαβε η παιδική χαρά ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση την οποία είχε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας.


ΣΥΜΦΩΝΑ, λοιπόν, με τις πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές από το περιβάλλον του προέδρου, απολύονται όλοι οι ψάλτες, νεωκόροι και καθαριστές των εκκλησιών οι οποίοι θα αντικατασταθούν από εθελοντές .! Μέχρι όμως να βρεθούν όλοι αυτοί, χρέη καθαριστών και νεοκώρων θα κάνουν τα μέλη των φιλοπτώχων αδελφοτήτων της κάθε εκκλησίας .!!


ΕΔΩ να πούμε ότι στις απολύσεις της περασμένης εβδομάδας συμπεριλαμβάνονταν δυο ακόμα υπάλληλοι, αλλά λόγω προβλημάτων στο τηλεφωνικό κέντρο την ….γλύτωσαν προσωρινά.! ΈΤΣΙ, μετά την αποκατάσταση της ζημιάς, η Κοινότητα θα λειτουργεί καθ’ ολοκληρία με εθελοντές. !!! Στον δρόμο δηλαδή που χάραξε ο Σελιώτης, ο οποίος ….εργάζεται εθελοντικά (και με επιτυχία) για πάρα πολλά χρόνια τώρα. ΚΑΙ για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, θα παραμείνουν εργαζόμενες δυο κυρίες που είναι υπό την προστασία του Μενεγάκη, και μαζί τους η νέα …σερβιτόρα (νερού και καφέδων) της παιδικής χαράς, λόγω …φόρτου εργασίας.!!!


ΕΙΝΑΙ, λένε, ζήτημα τιμής και υπόληψης για τον πρόεδρο, να πετύχει την αποπληρωμή των 12 εκατ. μόνο με εθελοντική εργασία…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κουνια που μας κουναγε. Ντροπη μια τοσο μεγαλη κοινοτητα να ενεργει με τετοιους τροπους. Ζητω η Κοινοτητα... εν τω μεταξυ, καθε υπευθυνος προσεχει για το συμφερον της τσεπης του. ΝΤΡΟΠΗ.

Πεταξτε τους ολους εξω, ανοιξτε τα τραπεζικα βιβλια της κοινοτητας, καντε μηνυση τα γαιδουρια που εφεραν τον ελληνισμο σε αυτο το σημειο, και μετα αρχιστε απο την αρχη.