24 Μαρ 2011

Πουλήθηκε το κτήριο της PAPE…


ΤΟ κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών της Κοινότητας επί της PAPE Av., θεωρείται πλέον παρελθόν. Η συμφωνία έκλεισε και είναι ζήτημα χρόνου η υπογραφή των συμβολαίων αγοραπωλησίας.
Παρόλο που γνωρίζουμε το ύψος του τιμήματος το οποίο ανέρχεται στις 440.000 $, δεν γνωρίζουμε τον αγοραστή, καθ’ ότι η κοινοτική ηγεσία συνεχίζει να κρατάει μισόκλειστα τα βιβλία των πράξεών της… (Στο λαό έχει ανοίξει μόνο τα άδεια της ταμεία, μπας και βρεθούν κάποιοι να τα συντηρούν με τον οβολό τους…)
ΑΠΟ διάφορα, όμως, κουτσομπολιά, πληροφορούμαστε ότι αγοραστής του είναι ομογενής εκδότης-συγκροτηματάρχης, ο οποίος μετά την σχεδόν μονοπολιακή ενημέρωσή μας και την οικονομική ευρωστία του συγκροτήματος, άρχισε να αγοράζει …τμήματα της υπό πτώχευση Κοινότητας.! Μάλιστα οι ψίθυροι λένε ότι θα ζητηθούν να τους επιστραφεί και το ποσό των 100.000$ το οποίο δώρισαν ως συμμετοχή στην αποπεράτωση του «Πολιτιστικού Κέντρου» και πως το ποσό αυτό θα συμψηφιστεί στην αξία της αγοράς. Ναι τέτοια πράγματα κυκλοφορούν εις βάρος ομογενών, όταν δεν υπάρχει η σωστή ενημέρωση… Να γιατί φωνάζουμε για διαφάνεια κύριοι, τόσο της διοίκησης όσο και της ενημέρωσης. Ευχόμαστε να μην είναι σωστό οτιδήποτε από τα παραπάνω…


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω από επίσημη πηγή ότι τα γραφόμενά σου, περί πώλησης του κτηρίου της Ελληνικής Κοινότητας επί της ΠΕΗΠ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το οίκημα παραμένει απούλητο και συνεχίζονται οι προσφορές ενδιαφερομένων. Ευχαριστώ.