12 Μαρ 2011

Ελληνικό Τυροκομείο στο Guinness


Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness απέκτησε σήμερα η τυροκομική μονάδα του Ιωάννη Σταθώρη στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στην οποία παρασκευάστηκε το μεγαλύτερο κατσικίσιο τυρί στον κόσμο.
Ο εκπρόσωπος της Guinness World Records, Τζακ Μπρόκμπαντ παρέδωσε το πιστοποιητικό της εγγραφής στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ στον ιδιοκτήτη του τυροκομείου Ιωάννη Σταθώρη στο περιθώριο της 21ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop.
«Το τυρί με την ονομασία «κατσικίσιο πετρωτό» ήταν 939 κιλά», δήλωσε ο Ιωάννης Σταθώρης και εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το επίτευγμά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: