20 Μαρ 2011

«Αναφέρει, πολύ σωστά, (!!) πως επιτελούμε έργο»...

ΔΕΚΑ, όλες κι’ όλες, αράδες της επιστολής Ψωμιάδη, ήταν αρκετές όχι μόνο να καλύψουν μισή σελίδα της εφημερίδας αλλά και να γίνουν το “Κύριο Θέμα” της.!
Έτσι, λοιπόν, μόλις ο κ. Ψωμιάδης (τους) έστειλε την επιστολή του, …άδραξαν την ευκαιρία και τι δεν έγραψαν…
- Πως ο κ. περιφερειάρχης συγχαίρει τον εκδότη για την εφημερίδα του, και ότι «αναφέρει, πολύ σωστά, (όπως λένε.!!) πως επιτελούμε έργο ως γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την ομογένεια, με την προσφορά «ποιοτικής και πλήρους ενημέρωσης στους αναγνώστες» όπως, εκτός των άλλων, γράφει επί λέξει ο κ. Ψωμιάδης…

(σ. π. Αντιλαμβανόμαστε τα συγχαρητήρια του κ. περιφερειάρχη, στον εκδότη μιας εφημερίδας, καταλαβαίνουμε την αναφορά του στο ό,ποιο, επιτελούμενο, έργο, ακόμα και την ποιότητά του, αλλά εκείνο το «πλήρους ενημέρωσης» πώς το συμπέρανε; ΔΕΝ του είπαν τίποτα για την επί δέκα χρόνια απόκρυψη από τους αναγνώστες τους, των κοινοτικών …έργων και την οδήγηση του οργανισμού στη χρεωκοπία; Δεν έχει καμιά ευθύνη η τέταρτη …εξουσία, για την μη αναφορά τους στην ανυπαρξία τόσο του ΣΑΕ, ( το οποίο έπαιρνε επιδόματα για … «πανηγύρια»), όσο της Ομοσπονδίας και του Κογκρέσο; Σε ποια «πλήρη ενημέρωση» αναφέρεστε κ. περιφερειάρχα (μας); Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι για να μαθαίνουμε κι’ εμείς, ώστε να μην κατακρίνουμε άδικα τους …νομίζοντες ότι μας ενημερώνουν.!)


Θα τα ξαναπούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: