23 Μαρ 2011

Περί εκπροσώπησης, γενικώς..!


MΕ αφορμή την έλευση των δυο βουλευτών, για τις γιορτές της 25ης Μαρτίου, αναδείχτηκαν και κάποιες άλλες παράμετροι, που αφορούν πολύ μεγάλες και παλιές …αμαρτίες στον, και από τον, Απόδημο Ελληνισμό. Και αφού ο κ. Κρανιάς «έχασε πάσα ιδέα για τις αρλούμπες που άκουσε» κατά τη συζήτηση της επιτροπής του Απόδημου, χωρίς να μας τις αναφέρει, σταματάει σε κάποιες «έξυπνες ερωτήσεις», κυρίως από βουλευτές της αριστεράς. Γράφει, λοιπόν:
«Η κ. Νικολαΐδου της Β’ Πειραιά σαν νέο μέλος της επιτροπής ζήτησε να μάθει εάν υπάρχουν απολογισμοί. Πόσα χρήματα επιδοτούνται. Και ποιοι τα παίρνουν τα λεφτά. Κάποιος άλλος ρώτησε εάν η εκπροσώπηση των οργανώσεων του εξωτερικού είναι πραγματική ή πλασματική. Δηλαδή εάν αυτός που εκπροσωπεί μια οργάνωση, εκπροσωπεί πράγματι την οργάνωση ή μόνο τον εαυτό του. Αυτά και πολλά άλλα κουφά ακούσαμε και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας»…


(σ. π. Έχουμε και …ρωτάμε, λοιπόν: Πώς, οι «κάποιες έξυπνες ερωτήσεις», στη συνέχεια …μετατρέπονται σε «πολλά άλλα κουφά»; Ενόχλησε μήπως η ερώτηση κάποιου βουλευτή αν η εκπροσώπηση των οργανώσεων, είναι πραγματική ή πλασματική; Ήταν τόσο πολύ …ενοχλητική η ερώτηση αυτή; Μήπως μας πήραν μυρωδιά και στην Ελλάδα κ. Κρανιά; Διότι ποιόν εκπροσωπεί σήμερα ο κ. Περιφερειάρχης του ΣΑΕ, ποιόν εκπροσωπεί ο πρόεδρος του Κογκρέσο, ή αν προτιμάτε, ποιόν πρόεδρο …εκπροσωπεί το Κογκρέσο και, αν γνωρίζετε, ποιόν εκπροσωπεί ο κ. Νερουλάς; « Σοβαροί να είμαστε» που λέει και ο «αμαξάς»…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: