3 Μαρ 2011

Η @ΟΥΣΤΙΑ ΣΤΟ ...ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ

ΣΤΗΝ Ελλάδα, και ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις, τα Γραφεία Τελετών έστελναν τα ...κοράκια τους στα νοσοκομεία να μάθουν για τους μελλοθάνατους, λαδώνοντας νοσοκόμους και παρατρεχάμενους, ώστε να πλησιάσουν έγκαιρα τους συγγενείς για να πάρουν τη δουλειά.!


ΣΤΗΝ περίπτωσή μας, ο ...πνευματικός μας πατέρας, ο ...ποιμενάρχης μας, ο ...ιεράρχης μας, αν θέλετε, μόλις έμαθε για τις δυσκολίες της Κοινότητας να ανταποκριθεί στις πληρωμές των υπέρογκων δανείων της, ...έτρεξε να στείλει επιστολή στην Τράπεζα για να τους πει πως είναι εδώ και ενδιαφέρεται να αγοράσει τις εκκλησίες -φιλέτα- του αγ. Δημητρίου και αγ. Ιωάννη, μόλις (ή πριν) αυτές βγουν στον ...πλειστηριασμό.!
ΜΕ την πράξη του αυτή ο ...ποιμενάρχης μας εκτός του ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους πιστούς των δυο άλλων κοινοτικών εκκλησιών, οι οποίοι θέλοντας ή μη θα ...μετακομίσουν οι μεν της αγ. Ειρήνης στην διπλανή Μεταμόρφωση, οι δε της Παναγίας στον Προφήτη Ηλία ή στην αγ. Τριάδα, λέει στην Τράπεζα να μην κάνει καμιά έκπτωση στα χρωστούμενα της Κοινότητας, διότι ΕΔΩ είναι αυτός...
ΈΤΣΙ απλά πράματα, χωρίς ντροπή..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: