3 Απρ 2010

Οι πεποιθήσεις της ομάδας Γκέκα...

Μετά την ανακοίνωση της "αρμόδιας ομάδας ατόμων" την οποία χρειάζεται η Ελληνική Κοινότητα, οι υποψήφιοι "άρχοντες", υπό τον κ. Γκέκα, μας παρουσιάζουν τις "πεποιθήσεις" τους, οι οποίες είναι:
  • "Έχουμε ένα σταθερό πρόγραμμα για την ορθή διαχείριση του προϋπολογισμού "

(σ. π. Διαχείριση προϋπολογισμού κάνει η κάθε νοικοκυρούλα στο σπίτι της, κ. Γκέκα, αλλά από σας περιμέναμε κάτι πιο ...χειροπιαστό για την Κοινότητα, μιας και αφορά μεγαλύτερο κομμάτι ομογενών! Και στο κάτω - κάτω πέστε μας κάτι πιο συγκεκριμένο..)

  • Κατανοούμε τις ανάγκες της Κοινότητας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να ανταποκριθούμε σ' αυτές.
(σ. π. Υπάρχουν ή έστω υπήρξαν κάπιοι οι οποίοι δεν τις κατανοούσαν, και δεν έκαναν ό,τι μπορούσαν;)
  • Θα συμπεριλάβουμε, ενεργοποιήσουμε και προσεγγίσουμε ολόκληρη την παροικία.
(σ π. Καλή επιτυχία στην ...ενεργοποίηση της ...απενεργοποιημένης παροικίας...)
  • Θα κοιτάζουμε σταθερά προς το μέλλον και την πρόοδο.
(σ. π. Αυτοί οι προηγούμενοι και οι προ-προηγούμενοι όλο στο παρελθόν κοίταζαν οι ...αθεόφοβοι!!!)
  • Θα επικαλεστούμε την επαγγελματικότητα και θα χειριστούμε τις υποθέσεις μας με επιτήδευση, διαφάνεια και σεβασμό.

(σ. π. ...Επικαλεστείτε την ...επαγγελματικότητα, μπορεί να εισακουστείτε ! Και πάνω απ' όλα ...επιτήδευση στους χειρισμούς των υποθέσεων, όπως εσείς ...γνωρίζετε!)

  • Θα μεγιστοποιήσουμε τις ικανότητες, προσόντα και γνώσεις του συμβουλίου και των εθελοντών προσαρμόζοντάς τα στους τομείς που περισσότερο χρειάζονται.

(σ. π. Μεγιστοποιήστε τα όσο παραπάνω γίνεται... Εξ' άλλου τόσες ικανότητες, προσόντα και γνώσεις των συμβούλων σας γιατί να μείνουν ανεκμετάλλευτα; Είναι κρίμα! Αλλά πάνω απ' όλα το Καταστατικό ! Η αλλαγή του (την οποία αναλάβατε) πρέπει να γίνει το ...συντομότερο δυνατόν! Μόνο μη ξεχάσετε να αναθεωρήσετε εκείνο το άρθρο της "αστικής" σε "εκκλησιαστικής"... Θα βοηθήσει και στο οικονομικό πρόβλημα - ...αν υπάρχει!)

    Και ο επίλογος γράφει:

"Γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Κοινότητα αντιμετωπίζει ένα επίμοχθο έργο, αλλά αναλαμβάνουμε να δεχτούμε την πρόκληση. Είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα φέρουμε μία θετική αλλαγή στην Κοινότητα. Ζητάμε τη στήριξη σας. Ζητάμε να μας ακολουθήσετε Ζητάμε την ψήφο σας. Καλωσορίζουμε όλους όσους μοιράζονται την ιδεολογία μας και στηρίζουν την εκστρατεία μας. Μαζί είμαστε η Κοινότητα. Μαζί θα πετύχουμε."

( σ. π. Για τον παραπάνω επίλογο, κανένα απολύτως σχόλιο. Είναι ξεκάθαρος. Τα λέει και τα εννοεί όλα από μόνος του...)