3 Απρ 2010

Η παροικία Ρωτά...

ΑΦΟΥ διαβάσαμε προσεκτικά, το ...."μανιφέστο" της ομάδας του καθ. Γιώργου Γκέκα, θα μας επιτρέψουν, πιστεύουμε, να κάνουμε κάποια σχόλια και να υποβάλουμε κάποιες ερωτήσεις. Γράφουν λοιπόν:
  • "Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο χρειάζεται μία δυναμική, ενθουσιώδη και αρμόδια ομάδα ατόμων που θα ηγηθούν ενός σημαντικού σχεδίου δράσης στις εκλογές του 2010. "
(σ. π. Την δυναμική και ενθουσιώδη, να την καταλάβουμε, αλλά εκείνο το "αρμόδια" μας δυσκολεύει ...λιγάκι, ενώ αδυνατούμε πολύ να επισημάνουμε "το σημαντικό σχέδιο δράσης" κ. καθηγητά μας... Ελπίζουμε να το ...δούμε στο διάβα του χρόνου)....
  • "Εμείς οι υπογεγραμμένοι υποψήφιοι αποτελούμε μία ενιαία ομάδα που έχει δεσμευτεί με κοινούς στόχους και κοινό πολιτικό πρόγραμμα και είμαστε έτοιμοι να ηγηθούμε του Διοικητικού Συμβουλίου την επόμενη περίοδο."
(σ. π. Το ότι ...αποτελούτε ενιαία ομάδα, φαίνεται από μια πρώτη ματιά στη λίστα των ονομάτων, όπου φιγουράρει, τόσο ο, κατά τα άλλα πιθανότατα άξιος, υιός σας όσο και ο Γερονικολός Τζούνιορ, ο και κυνηγός των παπαγάλων, αποκαλούμενος! Χαιρόμαστε που είστε "έτοιμοι" να ηγηθείτε του Δ. Συμβουλίου, αλλά ετοιμότητα και "πρόγραμμα" ΔΕΝ βλέπουμε, τουλάχιστον στην ...παρθενική σας εμφάνιση !)
  • "Σχετικά με την προτροπή για ηγεσία, ο Δρ. Γιώργος Α. Γκέκας έχει αποδεχτεί την προεδρία για την επόμενη περίοδο."
(σ. π. Από πού προήλθε η ...προτροπή για την ηγεσία κ. Γκέκα; Και από ποιόν ή ποιους, αποδεχθήκατε την ...προεδρία; Συνέβησαν τέτοια ...κοσμοϊστορικά γεγονότα και δεν τα πήραμε μυρωδιά;)
  • " Είναι ένας έμπιστος, ενεργητικός και αξιόπιστος ηγέτης που διαθέτει τη γνώση και τις απαραίτητες δεξιότητες για να προωθήσει την Κοινότητα."
(σ. π. Τίνος έμπιστος και ...αξιόπιστος ηγέτης είστε κ. Γκέκα; Σε ποιες γνώσεις και ...δεξιότητες αναφέρεστε κ. καθηγητά όταν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του απερχόμενου Δ. Συμβουλίου μόνον α-δεξιότητες έχετε να παρουσιάσετε; Δεν πιστεύω να εννοείτε την προώθηση της Κοινότητας μέσω των νυχτερινών διοργανώσεων για ...μοναχικούς;)
  • "Μοιραζόμαστε όλοι την κοινή αγάπη για την Κοινότητα και γι' αυτό τον λόγο έχουμε υπογράψει ως υποψήφιοι για αυτές τις εκλογές. Η κοινή μας πίστη και ιδεολογία μας έχει ενώσει όλους μαζί."
(σ. π. Εδώ θέλουμε να πιστεύουμε ότι η "κοινή αγάπη" έφτασε να ...πάρετε όλοι από λίγη!)