29 Απρ 2010

Υπέβαλε τα ...διαπιστευτήριά Του !

ΤΑ διαπιστευτήριά του υπέβαλε χθες στον μητροπολίτη Τορόντο, ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο καθ. Γιώργος Γκέκας. Την πρωτοβουλία της συνάντησης είχε ο ...εκκολαπτόμενος πρόεδρος ο οποίος μετά τις εκ των έσω "επίσημες" πληροφορίες του για την κατάσταση του οργανισμού, αισθάνθηκε την ανάγκη να ...ζητήσει ..."την εξ ύψους παρηγοριά"! Στην συνάντηση αυτή και ύστερα από τα τυπικά συγχαρητήρια για την εκλογή και τις εγκάρδιες ευχές για ευόδωση του δύσκολου έργου το οποίο έχει να επιτελέσει, ο μητροπολίτης Σωτήριος του υποσχέθηκε πως ...ευχαρίστως θα δεχθεί την εξόφληση του κοινοτικού χρέους προς την Μητρόπολη, όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται!!! ΕΠΙΣΗΣ ο μητροπολίτης του έταξε να είναι στο πλευρό του σε οποιοδήΠΟΤΕ θέμα ανακύψει, αρκεί να μην σχετίζεται με οικονομικές, σε βάρος της Μητρόπολης, απώλειες..

Μετά τη συνάντηση αυτή ο κ. Γκέκας εξήλθε των γραφείων του Σωτηρίου εύχαρης, περιμένοντας, πώς και πότε, να αναλάβει το πηδάλιο του σκάφους που λέγεται Κοινότητα... Πιστέψτε με, η χαρά του ΔΕΝ περιγράφεται

ΤΟ μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν συμφώνησαν να παραδώσει ο ίδιος τα κλειδιά στον μητροπολίτη ή θα επιτρέψει στην τράπεζα να το κάνει, μιας και είναι γνωστή η αδυναμία του στο ...θυλικό γένος! Ίδωμεν..