2 Απρ 2010

Η Ελληνική Κοινότητα ρωτά...

Έπεσε στα χέρια μας μια δημόσια ανακοίνωση με τίτλο: "Η Ελληνική Κοινότητα ρωτά κι' εμείς είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε!" μιας ομάδας υποψηφίων συμβούλων στις επικείμενες κοινοτικές εκλογές. Στην ανακοίνωση παρουσιάζεται ο αρχηγός της ομάδας, που είναι ο καθ. Γεώργιος Γκέκας και κάποιες πεποιθήσεις τους, όσον αφορά την Κοινότητα. Όμως ας αφήσουμε τους ίδιους να μας ..."περιπλανήσουν" στις σκέψεις τους ώστε και καλλίτερα να τους καταλάβουμε και κάποιες παλιές καλές κοινοτικές εκλογικές στιγμές να ζήσουμε... Μετά τον τίτλο, λοιπόν, γράφουν: "Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο χρειάζεται μία δυναμική, ενθουσιώδη και αρμόδια ομάδα ατόμων που θα ηγηθούν ενός σημαντικού σχεδίου δράσης στις εκλογές του 2010. Εμείς οι υπογεγραμμένοι υποψήφιοι αποτελούμε μία ενιαία ομάδα που έχει δεσμευτεί με κοινούς στόχους και κοινό πολιτικό πρόγραμμα και είμαστε έτοιμοι να ηγηθούμε του Διοικητικού Συμβουλίου την επόμενη περίοδο. Σχετικά με την προτροπή για ηγεσία, ο Δρ. Γιώργος Α. Γκέκας έχει αποδεχτεί την την προεδρία για την επόμενη περίοδο. Είναι ένας έμπιστος, ενεργητικός και αξιόπιστος ηγέτης που διαθέτει τη γνώση και τις απαραίτητες δεξιότητες για να προωθήσει την Κοινότητα. Μοιραζόμαστε όλοι την κοινή αγάπη για την Κοινότητα και γι' αυτό τον λόγο έχουμε υπογράψει ως υποψήφιοι για αυτές τις εκλογές. Η κοινή μας πίστη και ιδεολογία μας έχει ενώσει όλους μαζί. Οι πεποιθήσεις μας είναι οι εξής:
  • Έχουμε ένα σταθερό πρόγραμμα για την ορθή διαχείριση του προϋπολογισμού
  • Κατανοούμε τις ανάγκες της Κοινότητας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να ανταποκριθούμε σ' αυτές.
  • Θα συμπεριλάβουμε, ενεργοποιήσουμε και προσεγγίσουμε ολόκληρη την παροικία.
  • Θα κοιτάζουμε σταθερά προς το μέλλον και την πρόοδο.
  • Θα επικαλεστούμε την επαγγελματικότητα και θα χειριστούμε τις υποθέσεις μας με επιτήδευση, διαφάνεια και σεβασμό.
  • Θα μεγιστοποιήσουμε τις ικανότητες, προσόντα και γνώσεις του συμβουλίου και των εθελοντών προσαρμόζοντάς τα στους τομείς που περισσότερο χρειάζονται.

Γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Κοινότητα αντιμετωπίζει ένα επίμοχθο έργο, αλλά αναλαμβάνουμε να δεχτούμε την πρόκληση. Είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα φέρουμε μία θετική αλλαγή στην Κοινότητα. Ζητάμε τη στήριξη σας. Ζητάμε να μας ακολουθήσετε Ζητάμε την ψήφο σας. Καλωσορίζουμε όλους όσους μοιράζονται την ιδεολογία μας και στηρίζουν την εκστρατεία μας.

Μαζί είμαστε η Κοινότητα. Μαζί θα πετύχουμε.