28 Απρ 2010

Προς Κοινοτική Απεργία;

ΣΕ καθολική Κοινοτική απεργία, λέγεται ότι προσανατολίζεται η νεοεκλεγείσα διοίκηση του οργανισμού. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από κάποια στοιχεία που ήρθαν στο φως (τους) κατόπιν εξονυχιστικών ελέγχων που έγιναν από νεοεκλεγέντες, ειδικούς στα οικονομικά θέματα, συμβούλους. Μπορεί να γελάτε με την ...γκάφα μου αλλά, αφήστε σε μένα το δικαίωμα να γελάσω τελευταίος...

Η εν λόγω απεργία, δεν θα έχει ουδεμίαν σχέση με την αποχή των εργαζομένων από τα καθήκοντά τους, αλλά με την αποχή των νέων αξιωματούχων από την υπογραφή κάθε επιταγής προς εξόφληση δεδουλευμένων του προσωπικού ή όποιου άλλου πιστωτή της Κοινότητας ο οποίος διεκδικεί καθυστερημένες οφειλές..

Η διάρκεια της απεργίας θα είναι δυο μηνών και θα αρχίσει "άμα τη αναλήψη" των καθηκόντων της νέας διοίκησης, στις 8 Ιουνίου! Μια πρώτη γεύση της παραπάνω σκέψης πήραν όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στους διαδρόμους του "Πολυμενάκειου" Πολιτιστικού Κέντρου, όπου ο επίδοξος πρόεδρος κ. Γκέκας έκανε τις ανάλογες, για το ζήτημα, διαρροές ...των σκέψεών του. Σε μας (και σας) μένει να περιμένουμε την εφαρμογή της "απόφασης"...μαζί με την εγκυρότητα των πληροφοριών μας.

Πάντως, υπάλληλοι που ρωτήθηκαν για την αλήθεια των παραπάνω πληροφοριών, δήλωσαν άγνοια του θέματος!