27 Νοε 2012


Κηδεία από το πρωί, 
για την Συμμορία της Δραχμής!

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη περίμενε χθες η γνωστή ελληνική Συμμορία των «Φίλων της Δραχμής», μια αρνητική απόφαση για τα εθνικά μας θέματα στο Γιούρογκρουπ!

Έτοιμοι να ξεκινήσουν το πάρτι της αποσταθεροποίησης ήταν, οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

Κηδεία έχουν από το πρωί, οι σιτεμένοι αντιμνημονιακοί τηλεπαρουσιαστές, οι γνωστοί «πατριώτες» ραδιοσχολιαστές με τα «μαύρα πακέτα» στην UBS και την HCBS, οι εγχώριοι Τραπεζίτες, οι άφραγκοι διαπλεκόμενοικαι τα μηντιακά τους εξαπτέρυγα!

Κλάμα να δείτε, από τους νεόκοπους «νεοαριστερούς» εκδότες, καθημερινών και κυριακάτικων φύλλων, που νομίζουν πως ήδη γίνανε… νταβατζήδες, επειδή ένας Τραπεζίτης ή ένας επιχειρηματίας τους χάρισαν μερικά ψιλά, για να ποτίζουν με μιζέρια, και απελπισία τον δοκιμαζόμενο λαό!

Ευτυχώς (για τον τόπο και την χώρα) και σήμερα, όλοι αυτοί τον… ήπιανε!

Και για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.

Τίποτε δεν κρίθηκε, αλλά έγινε ένα ακόμη μεγάλο βήμα έτσι ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, σε έναν δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που μόλις ξεκινά
Γιατί το έτερο σενάριο, ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Τα δύσκολα για την Κυβέρνηση τώρα αρχίζουν, γιατί ΟΦΕΙΛΕΙ να υλοποιήσει τα όσα ψήφισε στην Βουλή:
-Να προχωρήσει στην ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ των Τραπεζών, με την τοποθέτηση ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ορισμένων από την Τρόικα, που θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα θαλασοδάνεια σε εκδότες, επιχειρηματίες αλλά και στα συγγενικά πρόσωπα μεγαλομετόχων των Τραπεζών.

-Να προχωρήσει άμεσα στις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ με πιο σημαντική απόφαση, αυτή της ΑΜΕΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ του ΟΠΑΠ. Που αποτελεί και το πιο ισχυρό κρας τεστ, για να πειστούμε πως η σημερινή πολιτική σκηνή δεν είναι πλέον ΟΜΗΡΟΣ των Νταβατζήδων και των Εθνικών προμηθευτών.

-Να υλοποιήσει την απόφαση της, για να μπει φρένο στην ΛΗΣΤΕΙΑ των ελλήνων φορολογουμένων, μέσα από τις συμμορίες που λυμαίνονταν τα περασμένα χρόνια τον χώρο του Φαρμάκου.

-Να κάνει πράξη άμεσα, το ΑΝΟΙΓΜΑ όλων των κλειστών επαγγελμάτων, και να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊ η αγορά μπας και οι τιμές και οι υπηρεσίες προσγειωθούν σε λογικά επίπεδα.

Και κυρίως να παλέψει έτσι ώστε, ο σκληρά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός, να ξαναβρεί την Αισιοδοξία και το Χαμόγελο.Κόντρα στο εμπόριο της ΜΙΖΕΡΙΑΣ και της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ των εκφραστών του χθές

Η χθεσινοβραδυνή απόφαση, όσο και εάν αυτό... τσούζει αρκετούς, ήταν ακόμη ένα θετικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση..

Ο ΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: