19 Ιουλ 2011

Η δολιοφθορά κατά του Τουρισμού...

Η φάρα των δεξιόμουτρων ταξιτζήδων, των λιγδιάρηδων οιονεί φοροφυγάδων και καλοπερασάκηδων, μπροστά στον κίνδυνο να ξεβολευτούν και να σταματήσουν το αλισβερίσι και το φαγοπότι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, «πήραν τα όπλα» !


Ως γνήσιοι …εθνικόφρονες, αντάξιοι της «μαύρης» κλειστής συντεχνίας τους, αλλά και των υπόλοιπων δεξιών μαυραγοριτών του πατριωτισμού, έδωσαν ένα ισχυρότατο πλήγμα στον τελευταίο τομέα της χειμαζόμενης οικονομίας μας, του Τουριστικού.
Η άθλια, όμως, συμπεριφορά τους, δεν ήρθε αυτόβουλα, ούτε ξαφνικά και απρογραμμάτιστα : προέκυψε ως σύλληψη και σχεδιασμός των πολιτικών πατρώνων τους, του κόμματος – ντροπή για την Ελλάδα και ιδιαίτερα του Τρελλαντώνη και της ανερμάτιστης παρέας του !
Από τη Συγγρού δόθηκε η κατεύθυνση, αρχικά με τι δημόσιες συμπαραστάσεις και τα κανακέματα του αρχηγού και στη συνέχεια, με τα πλάνα των υποτακτικών του. Ποια κατεύθυνση ; Μα, η δολιοφθορά κατά του Τουρισμού !
Κάμποσες εκατοντάδες «κιτρινιάρηδες», κάνουν από το πρωί αφόρητη τη ζωή χιλιάδων, ξένων και ελλήνων ταξιδιωτών, στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, οδηγώντας τους στην αγανάκτηση, λόγω της απώλειας χρόνου και χρημάτων. Τα φασισταριά της Συγγρού υπονομεύουν, ακόμα, περισσότερο την ελληνική οικονομία, επιχειρούν να βάλουν την ταφόπλακα στον τάφο της, που άνοιξε ο Καραμανλάκιας, ο Σαμαράς και οι άλλοι πατριδοκάπηλοι της Δεξιάς, οι εγκληματίσαντες κατά της χώρας στην επάρατη 5ετία 2004-2009.
Ο τρελλαντώνης στην επιδίωξή του να γίνει …πρωθυπουργός, δεν κωλώνει σε τίποτα, δεν χαμπαριάζει τίποτα, δεν υπολογίζει, ούτε κοινωνία, ούτε οικονομία, ούτε χώρα !...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: