26 Ιουλ 2011

Για την κατάντια της Κοινότητας, φταίει η κ. Ζουμπανιώτη…



(σ. π. λάβαμε ένα σχόλιο, τσόντα σε κάποια άσχετη …μανούλα. Το μεταφέρουμε εδώ, σαν άρθρο, κι’ ας είναι λίγο ακαταλαβίστικο ).

«Το τρεις εξ αμαρτήν… ουκ γυναικός σοφού»

ΠΡΩΤΑ απ’ όλα, ΔΙΟΤΙ έχουμε ισότητα… Αν π.χ. λέμε το δις εξ’ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, ενώ το τρεις ουκ ανδρός…., ΓΙΑΤΙ να μη λέμε και στην περίπτωση της γυναίκας ότι το τρεις ουκ γυναικός; Έτσι …ξεσκίζουμε την ό,ποια κ. Ζουμπανιώτη, ώστε να μην ξανανοίξει ποτέ πια το στόμα της.!

«”VETO” της αντιπολίτευσης αυτή τη φορά, για να μην ακουστούν τα ονόματα των υπευθύνων»


ΔΕΥΤΕΡΑ απ’ όλα, η κ. Ζουμπανιώτη συμμετέχει στο εκτελεστικό του οργανισμού εδώ και κάποιους μήνες, ώστε …τα χρέη της αντιπολίτευσης να βρίσκονται στα χέρια του κ. Διολίτση, πλέον… (όταν μια ερώτηση έρχεται πίσω και πάνω από παρόμοια ερώτηση, λέγεται επερώτηση.!!!)

ΚΑΙ ΤΡΙΤΑ απ’ όλα, όταν η …ονοματοθεσία των υπευθύνων του χρέους και λοιπών άλλων …αγαθοεργών πράξεων, με την πρόταση-ψήφισμα, συνοδεύεται και με παραγραφή των ό,ποιων αδικημάτων τους, είναι σίγουρα καλλίτερη η απόρριψή της…

ΜΗΠΩΣ τελικά η γκάφα ολκής ανήκει στον βετεράνο σύμβουλο κι’ όχι στην …τριτοαμαρτήσασα άσοφη γυναίκα;

Σοβαροί να είμαστε…

1 σχόλιο:

Γιάνης είπε...

Μάλιστα ακόμη ένας φανατικός(εάν είναι σχόλιο αναγνώστου του Blog), εκτός του Περιδρομέα. Ένας φανατικός που μαζί του όλοι εμείς οι υπόλοιποι <>.
Κύριε σχολιαστή(;) τώρα που εσείς ανοίξατε το στόμα σας και επί πλέον είχατε όλο το χρόνο μπροστά σας να τα γράψετε, τι μας είπατε; ξαναδιαβάστε το σχόλιό σας και προσπαθήστε και πάλι να μας πείτε τι θέλετε να μας πείτε.Γιάνης