22 Ιουλ 2011

Μια ξεκάθαρη ερώτηση προς την Κοινότητα…

Τα …γράμματα κ. Yiannis, Γιάνης ή Γιά(ν)ης, δεν πάνε χαμένα.! Μπράβο σας… Μόνον που η ανώνυμη απάντησή σας για λογαριασμό της Κοινότητας ή της Παμμακεδονικής ουδόλως σας τιμά.

Αφήστε,λοιπόν, την ερωτηθείσα Κοινότητα να απαντήσει αν απέτρεψε ή όχι, την διοίκηση της ΑΧΕΠΑ να τιμήσει την κ. Αθανασοπούλου για το έργο της.

Αν δεν είχαμε το «ψάρι» στα χέρια μας, νομίζετε ότι θα γράφαμε τα όσα γράψαμε; Πιστεύετε ότι περιμέναμε το δικό σας δόλωμα; ΤΕΛΟΣ, η Κοινότητα στην οποία απευθύνονταν το ερώτημα, δεν επιτρέπεται να απαντάει με τα παραπάνω δικά σας ονόματα. Ακόμα και στην Παμμακεδονική δεν επιτρέπονται αυτά…

Ξαναρωτάμε, λοιπόν, την ηγεσία της Κοινότητας – και όχι τον οποιοδήποτε Γιά(ν)ης ή Yianis: Ζήτησε η (κραταιά ή μη) οργάνωση των ΑΧΕΠΑΝΣ να τιμήσει την κ. Νάνσυ Αθανασοπούλου για το πολιτιστικό έργο της και η διοίκηση της Κοινότητας τους το αρνήθηκε; ΝΑΙ ή ΟΥ;

3 σχόλια:

Γιάνης είπε...

Αγαπητέ Περιδρομέα,
για ποια γράμματα μιλάμε εδώ(τα 6 γράμματα στον Αϊ Βασίλη;)τα 24; εννοείται τη γνώση; κάτι άλλο; απλά μια ιδέα εκανα. Τώρα για το ποιός είναι ανώνυμος ή όχι αυτό φαίνεται καθαρά απο το ίδιο ανώνυμό σας blog. Εγώ γράφω μισοανώνυμα με το Γιάνης, εσείς με το Περιδρομέας για να καταλάβω περνάτε τον εαυτό σας γιά επώνυμο; Αν ναί, τότε τι να πώ. Όσο για την απάντηση που περιμένετε απο την Ε.Κ., αν πιστεύετε στη δεύτερη παρουσία, τότες θα την έχετε οποσδήποτε.
Γιάνης

Ανώνυμος είπε...

Who cares? Really? Who cares? As for Mr. Athanassopoulos' 'achievement' there is really nothing to show for it, the Greek Community is finished. Gone. Dead. So it seems that the Community leadership's response to AHEPA was the appropriate one.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ