23 Ιουλ 2011

Παρ’ ολίγον, μίνι πραξικόπημα….





Η θέση της Κοινότητας παραμένη σταθερή 'οπως ακριβώς
 την άφησαν οι ηγέτες της δεκαΑΙΤΙΑΣ κ. κ. Μενεγάκης,
 βουλευτής του καναδικού κοινοβουλίου σήμερα 
και Χρ. Γερονικολός, δικαστής-ορκιστής...
νεων μεταναστών, σήμερα.
 Προχτές με την πρόταση Μουρατίδη, προσπάθησαν
να κόψουν το κλαράκι, αλλά οι μισοί σύμβουλοι
 αντιστάθηκαν.! Οι άλλοι μισοί, μαζί με το προεδρίο,
 είναι οπαδοί της ...ευθανασίας.!!!
 
ΜΕ ένα …τόσο δα, μίνι πραξικόπημα, (όπως λέμε Μίνι Μάρκετ) προσπάθησαν να επιβάλουν τις απόψεις τους οι … «ηγέτες» της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο.!

Αφού επέλεξαν την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού –σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ- κάλεσαν τους λιγοστούς, λόγω εποχής, εναπομείναντες στην πόλη συμβούλους, να αποφασίσουν για τα μεγάλα θέματα της Κοινότητας, το εξής ένα, την ομαδική «καταδίκη των πρωταίτιων της κατάρρευσης της Κοινότητας και την μη περεταίρω ενασχόλησή τους με το ζήτημα αυτό» (…!!!) αλλά την αποκλειστική προσήλωση όλων στην από δω και πέρα πορεία του οργανισμού… Δηλαδή μια …διασκευασμένη πρόταση του εκδότη του «Ε. Τ.» κ. Κώστα Κρανιά, ο οποίος μίλαγε για «Ω ΓΈΓΩΝΕ, ΓΕΓΩΝΕ» και για το «ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΑ» τους.!!!

ΕΔΩ, αν όλες μας οι πληροφορίες αληθεύουν, έχουμε μια καραμπινάτη, αν όχι …ελήτικη, πουστι@ η οποία μαγειρεύτηκε σε …μεγάλα σαλόνια και τους παραδόθηκε για την …εκτέλεση της χαριστικής βολής.! Για τον λόγο αυτό κάλεσαν τέτοια εποχή συνεδρίαση Δ. Συμβουλίου, ώστε να είναι λίγοι και μάλιστα υπό την επίδραση του καύσωνα να σηκώσουν βαριεστημένα τα χεράκια τους και να…, κάνουν πράξη το "ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΑ" του οραματιστή και εραστή της αλήθειας κ. Κρανιά.!!!

ΑΥΤΑ κάνουν οι … ¨ηγέτες¨ μας, για να …προστατεύσουν την Κοινότητα.! Αντί να σκέφτονται πώς θα σώσουν την Κοινότητα, συσκέφτονται με τους …ενδιαφερόμενους, πως θα απαλλάξουν τους όποιους ενόχους και μετά να κόψουν το κλαράκι από το οποίο κρέμεται η Κοινότητα τη στιγμή αυτή, όπως φαίνεται και στην …αποκλειστική φωτογραφεία μας….

ΘΑ επανέλθουμε με νεότερα, αφού σίγουρα θα κυκλοφορήσουν περισσότερα για τις χωρίς σκέψη …συσκέψεις τους. Αλλά για να έχετε μια εικόνα για τα πρόσωπα των πρωτεργατών του πραξικοπήματος θα αναφέρουμε μερικά: Νίκωνας Παπαδόπουλος, Γιώργος Πατακός, Μιχάλης Μακαρέζος και υπεράνω όλων
ο Για(ν)ης ή Yianis Ιωαννίδης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: