15 Ιουλ 2014




H Mαρία Σπυράκη ανοίγει τις φτερούγες της για να προστατέψει τον Τζέρυ


Kι ενώ μόνο μέσα από το Κουρδιστό Πορτοκάλι, 135.000 αναγνώστες διάβασαν χθες το απολαυστικό story της πρόσληψης του νεαρού Ζαγορίτη ως επιστημονικού συμβούλου της ευρωβουλευτού Μαρίας-γνώριζα και δεν μίλησα για τα C-130- Σπυράκη, η τελευταία με καθυστερημένη ανακοίνωσή της μέσω facebook ανοίγει τις φτερούγες της να προστατέψει τον νεαρό Ζαγορίτη ενώ πλέκει και το εγκώμιο τυ τιτανοτεράστιου συναδέλφου της Γιώργου Παπανικολάου

-Εναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ.!!!

Γράφαμε σχετικά

-Θα μπορούσε για παράδειγμα η εκλεκτή ευρωβουλευτής να μας ενημερώσει για το ακριβές επιστημονικό αντικείμενο πάνω στο οποίο κατατρίβεται ο νεαρός Ζαγορίτης.

Εκτός κι αν ο Τζέρυ Ζαγορίτης, ως ανήσυχο πνεύμα που είναι, ετοιμάζει την διατριβή του στο γυναικείο φύλο οπότε ένα συγκριτικό τεστ ανάμεσα στον ασυγκράτητο ερωτισμό της Τζούλιας και στην πνευματώδη προσέγγιση του βίου που έχει επιλέξει η Μαρία θα μπορούσε να αποτελέσει τη γέφυρα ανάμεσα στους δύο κόσμους. Αλλωστε αυτό που δίνει αξία σε έναν γόνο πολιτικού είναι να γεφυρώνει τα χάσματα μέσα του.

Όπως και νάχει επικροτούμε τον τολμητία Ζαγορίτη για το γκροτέσκα διάθεσή του απέναντι στην ίδια τη ζωή.

Το γεγονός ότι μετά την συνεύρεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου επιχειρεί να ανακτήσει την χαμένη του αθωότητα ως επιστημονικός συνεργάτης της Μαρίας Σπυράκη δείχνει την διάθεσή του για ειλικρινή μετάνοια και την επίστροφή του στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες σε συνδυασμό με μια διάθεση προσφοράς στον άνθρωπο.

Όσο αφορά την εκλεκτή ευρωβουλευτή μας είμαστε βέβαιοι πως μετά από κάθε κοπιαστική μάχη που θα δίνει στην αρένα του ευρωκοινοβουλίου για τα δικαιώματα των συμπολιτών της, οι διηγήσεις του Τζέρυ, για τους καυτούς ερωτές του με την Τζούλια, θα είναι για την Μαρία επιθυμητές όπως οι σταγόνες βροχής στην έρημο μετά από δεκαετίες ξηρασίας.

Ας είναι καλά ο Τζέρυ και οι εμπνευσμένοι πολιτικοί μας. Οι τελαυταίοι είναι ανεξάντλητοι σε ιδέες και λύσεις για την πάρτη τους...

Έρχεται λοιπόν η Μαρία Σπυράκη έστω και καθυστερημένα μέσα από μια συγκλονιστική ανακοίνωση γεμάτη κατανόηση για την προσωπική ζωή του καθενός, μια κατανόηση η οποία θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την αντίστοχη του Αθανασίου για τους γάμους των ομοφύλων ζευγαριών να γράψει τα εξής>

"Επιλέγω τους συνεργάτες μου , με βάση τα προσόντα , την εμπειρία και την αξιοσύνη τους.

Ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έχει συνεργαστεί με επιτυχίαμε έναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ., τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γλυφάδας.

Επίσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που εργάστηκε στην ομάδα επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος και με τη δική μου ψήφο αύριο θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Κομισιόν.

Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: