22 Ιουλ 2014


Λεφτά υπάρχουν αν……..

Πόσο συκοφαντήθηκε ο Παπανδρέου από την διαστρέβλωση... 

Σταύρος Στραβόλαιμος

Όταν o Γ. Παπανδρέου προεκλογικά είπε τη φράση, «λεφτά υπάρχουν», αναφέρθηκε στη συνέχεια και κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορούν να βρεθούν. Η πλουτοκρατία-κλεπτοκρατία όμως που είδε πόσο επικίνδυνος ήταν για τα άνομα συμφέροντα της, με τα ΜΜΕ που ελέγχει καλλιέργησε τον μύθο ότι μίλησε τάχα για λεφτά που υπήρχαν προκειμένου να τα μοιράσει, αυτός όμως αντιθέτως οδήγησε τον τόπο στο μνημόνιο, άρα κορόιδεψε το λαό.
Στην πραγματικότητα και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, αυτό που είπε ο πρώην Πρωθυπουργός και υπάρχουν τα βίντεο που το αποδεικνύουν είναι:
«Λεφτά υπάρχουν αν τα διεκδικήσεις, αν τα προσελκύσεις με επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, ώστε να σχηματισθεί νέος πλούτος. Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο, που να υπηρετεί το Δημόσιο συμφέρον και όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων,
των ημετέρων και των ισχυρών της χώρας, λεφτά υπάρχουν αν τα διεκδικείς, αν ξέρεις από που να τα πάρεις»

Από όλο αυτόν τον συλλογισμό αποκόπηκε δολίως και σκοπίμως, μια φράση δυο λέξεων, «λεφτά υπάρχουν» και πάνω σε αυτήν, παίχτηκε και παίζεται ακόμα, ένα ολόκληρο παραμύθι, χυδαίο, χοντροκομμένο, βρωμερό και τρισάθλιο.

Η φράση με λίγα λόγια χρησιμοποιήθηκε με ένα μοναδικό σκοπό: την αποδόμηση του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του, πριν προλάβει να τα πάρει από τις μεγάλες τσέπες και όχι από τις μικρές, όπως πράττει πραξικοπηματικά η σημερινή κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: