8 Ιουλ 2014

Μοναδικό! Άδωνις αδειάζει Άδωνι...

Άτιμη τηλεόραση, άτιμο διαδίκτυο...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε χθεσινή συνέντευξή του στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" είπε μεταξύ άλλων και το εξής:

"...Το μόνο που θέλει ο κ. Τσίπρας είναι να ακολουθήσει τα χνάρια του κ. Παπανδρέου, ο οποίος με άξονα την προεδρική εκλογή έριξε τότε την κυβέρνηση Καραμανλή. Όλοι θυμόμαστε η τακτική του Γιώργου Παπανδρέου πού οδήγησε την Ελλάδα: την οδήγησε στη χρεοκοπία και στο Μνημόνιο". Και
λίγο πιο κάτω: "Είναι τελείως βέβαιο ότι αν είχαν αφήσει τον Κώστα Καραμανλή να κάνει τη δουλειά του και να πάρει τα μέτρα που είχε ανακοινώσει, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική"...

Μία απο τις καλύτερες και δυναμικότερες απαντήσεις στα παραπάνω ανιστόρητα επιχειρήματα έχει δώσει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, το 2011 σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή:

Προφανώς, τώρα είναι στην κυβέρνηση και μπορούν να λένε ό,τι θέλουν.

Ο Άδωνις βέβαια είναι πολλά πράγματα, αλλά αφελής δεν είναι για να μην καταλαβαίνει πόσο αστείο ακούγεται το επιχείρημα ότι "φταίει ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ που έπεσε ο Καραμανλής" ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ότι ο Καραμανλής απλά την... έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, έγινε καπνός, έγινε λαγός, την κοπάνησε, πήδηξε από το πλοίο, φυγομάχησε, λιποτάχτησε, όταν αντιλήφθηκε την καταστροφή που ερχόταν στην Ελλάδα εξαιτίας του και εξαιτίας της κυβέρνησής του.

Ο Άδωνις θυμάται, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ότι ο Καραμανλής είχε κλείσει τη Βουλή από το Μάιο του 2009 για να παραγραφούν όλα τα σκάνδαλα.
Ο Άδωνις θυμάται, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ότι ο Καραμανλής μπορούσε αν ήθελε να πάει σε εκλογές τον Ιούνιο του 2009, μαζί με τις ευρωκλογές, όπως ζητούσε ο Παπανδρέου, αλλά αυτός προτίμησε να το παίξει χαλαρός, κοροϊδεύοντας με σποτάκια για "πράσινα παπαγαλάκια" όσους μιλούσαν για κρίση και επικίνδυνο κατήφορο της χώρας.
Ο Άδωνις ξέρει, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ότι πάλι καλά που έγιναν εκλογές τον Οκτώβριο του 2009, γιατί χωρίς Πρωθυπουργό Παπανδρέου δεν θα υπήρχε ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης (ο Παπανδρέου έπεισε όλους τους ευρωπαίους να δανείσουν την Ελλάδα όταν δεν την δάνειζε κανείς) και η Ελλάδα από τις αρχές του 2010 θα είχε ζήσει εθνική τραγωδία βίαιης χρεοκοπίας.
Ο Άδωνις ξέρει, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ότι θα ήταν ευχή για τον τόπο οι εκλογές να είχαν γίνει μαζί με τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2009 - μπορεί να μη γλυτώναμε το Μνημόνιο μετά την Καραμανλική λαίλαπα, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε πιο ανθρώπινη προσαρμογή.
Ο Άδωνις ξέρει, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, το έγκλημα που έγινε στη χώρα την περίοδο 2004-2009.
Ξέρει, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ότι έφυγαν μόνο όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν πια να κρύβονται.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

Μόνο οι αφελείς και όσοι θέλουν να ξεπλύνουν τον Καραμανλή. Για τους δικούς τους λόγους. Και ο Άδωνις αφελής δεν είναι


Δεν υπάρχουν σχόλια: