14 Απρ 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ...


Ο Αντώνης …Κομανέτσης δίνει το χρίσμα σε διάδοχους γαλάζιων εθνοπατέρων…

Εκτός από τους Άδωνη, Βορίδη, Τάσο Μητρόπουλο, τη μυκονιάτισσα Κατερίνα Μονογιού, ο πολυδοξασμένος αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Κομανέτσης  με τ’ όνομα, βουτηγμένος στη πισίνα του νεποτισμού φροντίζει να έχουν καλή τύχη και οι διάδοχοι των γαλάζιων εθνοπατέρων. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαρίνας Μάνη στο «Κεφάλαιο» είναι έτοιμοι να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο των πεφωτισμένων συγγενών τους οι εξής:

Στην Καρδίτσα ο Παύλος Σιούφας (αριστερά στη φωτό) ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον …τοιχογραφία θείο του Δημ. Σιούφα. Στην ίδια περιφέρεια κατέρχεται και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, γιος του πολυνίκη Θόδωρου Αναγνωστόπουλου.

Στην Κορινθία ετοιμάζεται ο γιος του σπινθηροβόλου Σταύρου Δήμα, Χρήστος Δήμας.

Στην Άρτα κατεβαίνουν δύο της ίδιας φαμίλιας: Ο αδελφός του πρώην βουλευτή Λευτέρη Παπαδημητρίου αλλά και ο γιος του.!!

Στην Α’ Θεσσαλονίκης η διάσημη Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του Γιώργου Σαλαγκούδη, που έκανε γνωστή, εκ των υστέρων  και την πολιτική παρουσία του πατρός της.! Στη Β’ Αθήνας κατέρχεται ο γιος του Αρκάδα πρώην βουλευτή Δημήτρη Κωστόπουλου, Νίκος.

Στα Τρίκαλα ο γιος του Θόδωρου Σκρέκα, Κώστας με τ’ όνομα...

Στην Αιτωλοακαρνανία ο γιος του Χρήστου Φωτόπουλου, Ασημάκης.

Στην Α’ Αθηνών παίζει το όνομα του Διονύση Παπαδόγγονα, γιος του δοξασμένου Αλέξανδρου Παπαδόγγονα.

Εις τας Σέρρας τέλος ακούστηκε το όνομα του ανιψιού του Καραμανλή του αεικίνητου, επίσης Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι γιος του (και εφοπλιστή) Αχιλλέα Καραμανλή!

Αισθητή η απουσία του, γενειοφόρου πλέον, τεντιμπόυ Μιχάλη Λιάπη…


Δεν υπάρχουν σχόλια: