13 Μαρ 2012

Γιατί δεν πήρε μέτρα αμέσως ο Παπανδρέου...

"Είχε δίκιο για τα φαινόμενα διαφθοράς"...

Ο Γιούνκερ στην συνέντευξη που έδωσε στον Αλέξη Παπαχελά ήταν πολύ προσεχτικός σε αυτά που είπε για τον Παπανδρέου και στην ουσία τον δικαιολόγησε γιατί δεν πήρε αμέσως μέτρα.

Όπως είπε: Ανακάλυψε σιγά σιγά την κατάσταση. Και πριν πάρει μέτρα, έπρεπε να είχε αντίληψη του τι ακριβώς συμβαίνει.

Και σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος του Ε
urogroup προσθέτει το εξής εντυπωσιακό: Ούτε εμείς, ούτε ο Παπανδρέου τότε, δεν... μπορούσαμε να εισάγουμε ένα φάσμα σκληρών μέτρων.

Τέλος για την διαφθορά είπε: Είχε δίκιο ο Παπανδρέου για τα φαινόμενα της διαφθοράς. Το 'πε, το ομολόγησε και έτσι ελήφθησαν μέτρα αποτελεσματικά.

Απ' ότι καταλάβαμε, ο κύριος Γιούνκερ τον Παπανδρέου έπαιρνε στα σοβαρά. Τον Βενιζέλο -όπως δείχνει και η φωτογραφία που τον βαράει με τις εφημερίδες στο κεφάλι- τον είχε για πλάκα...



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΟΥΓΚΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007/2008 ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΝ ...ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΟΔΕΨΑΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ) ΣΧΕΔΟΝ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ 3 Ή 5 ΕΣΤΩ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.