18 Μαΐ 2011

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.!



ΥΣΤΕΡΑ από την (κατά τον «Ελληνικό Τύπο») …ΔΙΚΑΙΩΣΗ του πρώην προέδρου της Κοινότητας κ. Μενεγάκη, με την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα, από την πλειοψηφία των κινεζικής καταγωγής κατοίκων του Richmond Hill, χθες βράδυ ήρθε και η δικαίωση των Ελλήνων της παροικίας μας, τόσο δια των Gllyn Reports, όσο και πολύ περισσότερο από την έγγραφη αναφορά της επιτροπής ελέγχου υπό τον κ. Γιάννη Δάγωνα.

ΔΕΝ γνωρίζουμε τα ακριβή στοιχεία των αναφορών Gllyn και Δάγωνα, αλλά από διαρροές οι οποίες έφτασαν στα αυτιά μας, μιλάμε για μεγάλη και αχρείαστη οικονομική …σπατάλη κοινοτικών πόρων, λες και τα χρήματα αυτά …δεν είχαν πατέρα.! Τα ξόδευαν προς τα εδώ και προς τα εκεί χωρίς να νοιάζονται για το ύστερα… Ξόδευαν δηλαδή, δανικά λεφτά από τις τράπεζες, δίχως πρόγραμμα.! ΕΠΙ δύο σχεδόν χρόνια έριχναν τσιμέντα και σίδερα χωρίς σχέδια, τα οποία όμως είχαν πληρώσει τρείς φορές.!!!

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ατασθαλίες υπάρχουν …αμέτρητες. Θα τις αναφέρουμε ΟΛΕΣ μόλις πάρουμε στα χέρια μας την έκθεση Δάγωνα.

ΠΕΡΑ, πάντως από οτιδήποτε, σημασία έχει η ΔΙΚΑΙΩΣΗ, η οποία ξέφυγε από τα χέρια τόσο του …δικαστή, όσο και του βουλευτή και βρίσκεται από χθες στα χέρια των ομογενών.!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπουρδες.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι …μπράβο. Να κι’ ένα …τεκμηριωμένο σχόλιο.!