27 Μαΐ 2011

Οι αποκαλύψεις των …αποκαλύψεων.!


ΘΥΜΑΣΤΕ εκείνες τις …απειλές για κάποιες αποκαλύψεις του «Τηλεσκόπιου», γύρο από κάποιο θέμα του Σωτήριου; Ε, και βέβαια κάτι, έστω και αμυδρά, θα θυμάστε… ΑΚΟΜΑ, λοιπόν να μας το αποκαλύψει ο κ. Κρανιάς, ώστε να αναγκάσει τον ίδιο τον Σωτήριο να κάνει την αποκάλυψη της …αποκάλυψης.!!

ΠΟΙΕΣ νομίζετε ότι (θα) ήταν οι τρομαχτικές αποκαλύψεις; Ότι ο μητροπολίτης έχει διάφορες εταιρίες στις οποίες ανήκουν διάφορες από τις εκκλησίες του.!! Λέτε και δεν ήταν …πασίγνωστο το ζήτημα της ιδιοκτησίας των ναών.! Λέτε και νοιάζεται ο Σωτήριος για το τι θα πουν και ποιοι θα πουν, το οτιδήποτε για …πάρτι του.! Λέτε κι’ έχει έστω μια στάλα φιλότιμο για να προσπαθήσει να κερδίσει τον σεβασμό και κάποιων σοβαρών ανθρώπων της μητροπολιτικής του περιφέρειας… Σοβαροί να είμαστε…

Υ. Γ. ΑΝ μπορούσατε αγαπητοί μου να παρακολουθήσετε από κάποιο μέρος τις εργασίες της κληρικολαϊκής, και την …κατάντια του θεσμού, ίσως και να αλλάζατε αυθημερόν το θρήσκευμά σας… Αν βλέπατε τους διορισμένους «κοινοτικούς συμβούλους» των ενοριών του και τις κυράτσες των «φιλοφτώχων», να προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι κάτι, μπορεί και να δάκρυζαν τα μάτια σας… Σοβαρά σας το λέω, μη γελάτε.!



Δεν υπάρχουν σχόλια: