25 Μαΐ 2011

Περί σοβαρών και μη…


ΠΟΙΟΙ είναι τελικά οι σοβαροί και προοδευτικοί πολιτικοί αρχηγοί, στην Ελλάδα; Και βέβαια ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως εξ’ άλλου ήταν γνωστό σε όσους παρακολουθούν λίγο τα ελληνικά πολιτικά πράγματα.

ΔΙΟΤΙ ο Σαμαράς ποια σχέση μπορεί να έχει με την σοβαρότητα, όταν το ’90 αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την συναίνεση ΟΛΩΝ τον τότε γιγάντων πολιτικών αρχηγών, ως επικίνδυνος; Ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέας Παπανδρέου και ο τότε Γραμματέας του ΚΚΕ, τον εκπαραθύρωσαν ΟΜΟΦΩΝΑ από την θέση του υπουργού των Εξωτερικών της Ελλάδας.! Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τι θα πρέπει να έκανε για την χώρα, ώστε να τύχει μιας τέτοιας συμπεριφοράς, από δεξιούς, σοσιαλιστές και αριστερούς; Η κ. Παπαρήγα, ζει -όπως πάντα το κόμμα της- στον …δικό της παράδεισο του «υπαρκτού σοσιαλισμού», (βλέπετε όλοι τις …εξαγωγές του στα BAR της Ευρώπης και όχι μόνο) ενώ ο κ. Τσίπρας παίζει στην παιδική χαρά του ευτυχισμένος, διότι ίσως ξαναμπεί στη Βουλή.! Ο κ. Φώτης Κουβέλης υποχρεούται εκ των πραγμάτων να …αντισταθεί, μήπως και διασώσει την καρέκλα του στη Βουλή, ως παρακλάδι του Τσίπρα… Για το …άρμα του κ. Γιάννη Δημαρά, δεν το συζητούμε… Ήθελε κι’ αυτός μια προσκλησούλα από πρωθυπουργό για να την προσθέσει στο …βιογραφικό του, έστω και ως …φωτογραφία.!

ΟΣΟ για τον ελληνικό λαό, είμαστε σίγουροι ότι θα τα …καταφέρει και χωρίς τον Παπανδρέου.! Καλά ζούσε και πριν το ’80, με τη δραχμούλα του και την, σχετικά περίσσια, φτώχεια του. Τι την ήθελε ο Αντρέας εκείνη την ανακατανομή του πλούτου; Χόρτασαν τα πάντα και άντε τώρα να ζήσουν με λιγότερα… ΤΙ (ΜΑΣ) ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: