23 Μαΐ 2011

Δηλώσεις για μια επίσκεψη…



Δηλώσεις μητροπολίτη Σωτήριου, για την συμμετοχή του στην επίσημη συνοδεία του Καναδού πρωθυπουργού στην Ελλάδα:

«Το να είμαι στη συνοδεία του Πρωθυπουργού μας στην επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο τιμή για μένα, αλλά για όλους τους Ελληνορθοδόξους του Καναδά. Εκ μέρους όλων, ευχαριστώ τον κ. Πρωθυπουργό για την τιμή», δήλωσε ο μητροπολίτης Σωτήριος.

(σ. π. ΤΩΡΑ εμείς, ΓΙΑΤΊ δεν νοιώσαμε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτή την τιμή; Να πεις ότι είμαστε λίγο …λιγότερο ελληνορθόδοξοι από τον ίδιο, ΔΕΝ το πιστεύουμε, διότι ΔΕΝ είναι αλήθεια… Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε… Αλλά ας είναι. Εμείς συγχωρούμε άμα λάχει… Μόνο μια παράκληση: Μη τους ζητήσει χρήματα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του… Εκείνοι είναι ικανοί και να του τα δώσουν.!!!)

Υ. Γ. Αν κ. πρωθυπουργέ, η πρόσκληση έγινε σε εκπρόσωπο των ελληνοκαναδών ή έστω των ελληνοορθοδόξων, προφανώς απευθυνθήκατε σε λάθος πρόσωπο…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Κανείς δε δύναται σε δύο κυρίους να υπηρετεί ως δούλος. Γιατί ή τον ένα θα μισήσει και τον άλλο θα αγαπήσει, ή στον ένα θα προσκολληθεί και τον άλλο θα καταφρονήσει. Δε δύναστε να υπηρετείτε ως δούλοι στο Θεό και στο Μαμμωνά».

peridromos είπε...

Σαφέστατο το σχόλιό σας, αγαπητέ/η…