12 Σεπ 2015

Ο Μεϊμαράκης κέρδισε (:) στη ΔΕΘ το στοίχημα της “πρωθυπουργισιμότητας”




Ένα μεγάλο στοίχημα είχε να κερδίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο: Της πρωθυπουργισιμότητας.

Και το κέρδισε ήδη από το βράδυ του Σαββάτου, με την ομιλία του στο Βελλίδειο, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ την ίδια στιγμή ενίσχυση τα δικά του πρωθυπουργικά χαρακτηριστικά.

Με την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρουσίασε το σχέδιό του για την επόμενη μέρα, ώστε να ανακτήσει η χώρα την χαμένη αυτοπεποίθησή της, και να προσεγγίσει το μέλλον με όρους αξιοπρέπειας.

Έθεσε το διακύβευμα για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα, ενώ μίλησε με ειλικρίνεια απευθυνόμενους στους Έλληνες πολίτες, και αποφεύγοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενίσχυσε την πρωθυπουργική εικόνα του, με κυβερνητικό λόγο ορθολογικά δομημένα, και με προτάσεις βελτιωτικές και υλοποιήσιμες.

Ήταν σαφής, συγκεκριμένος και ουσιαστικός, και εξήγησε ότι θα κυβερνήσει συλλογικά και συνθετικά, αξιοποιώντας τους καλύτερους των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: