10 Αυγ 2011

Ξανά στο προσκήνιο η παιδική χαρά…

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ένα δημοσίευμα και μια φωτογραφία στην «Εβδομάδα», ψάξαμε το θέμα λίγο παραπάνω και …βρήκαμε ότι:
Στο υπόγειο του «Πολυμενάκειου» ξεκίνησαν κάποιες εργασίες ανακαίνισής του ώστε να βελτιωθεί ο χώρος και να γίνει λειτουργικός για τα σχολεία της Κοινότητας. Πάρα πολύ σωστά και άγια που (δεν) θα ‘λεγε και ο άγιος Τορόντο.! Και θερμά συγχαρητήρια στον κ. Φαναρά, στον κ. Δάγωνα, στο HHF, και σε όποιον άλλο βοήθησε να παρθεί μια τέτοια απόφαση… Όμως το …έργο σταμάτησε μόλις άρχισε και αφού έγιναν κάποιες εργασίες οι οποίες χειροτέρευσαν αντί να βελτιώσουν την …χρηστικότητα του χώρου.!! Γιατί; Με λίγη παραπάνω έρευνα, πέσαμε σε μια πληροφορία, την οποία ούτε να ακούσουμε …δεχτήκαμε.!

Τα χρήματα της επισκευής αυτής ήταν μια παλιότερη υπόσχεση του κ. Φαναρά στο Γραφείο Παιδείας της Κοινότητας και ως εκ τούτου, οι δωρητές θέλουν να είναι σίγουροι πως τα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο έργο. Θέλουν δηλαδή να εξοφλούν οι ίδιοι το λογαριασμό, σύμφωνα με την πρόοδο του έργου, φοβούμενοι μη και συμβεί κάτι κακό στο ταμείο της Κοινότητας, αφού γνωρίζουν ότι η Τράπεζα απλώνει κάπου-κάπου το χέρι της, για να καλύψει τα …παλιά.! Τι ποιο σωστό; Έλα όμως που η …παιδική χαρά (παραμένει τέτοια παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν) δεν το δέχτηκε; Και το έργο …STOP.!

Μα είναι δυνατόν; Και όμως ΕΙΝΑΙ.!!!
Τι λες κι’ εσύ βρε Νίκωνα; ή έστω εσύ, κ. πρόεδρε του Τμήματος Παιδείας;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ τι καλλίτερο περίμενες από ανθρώπους οι οποίοι αρνούνται να επιτρέψουν στους ΑΧΕΠΑΝΣ να τιμήσουν μια υπάλληλο της Κοινότητας, -όπου προΐστανται-, για λόγους καθαρά …αντιζηλίας.! Διότι τι άλλο από τη ζήλια μπορεί να επικαλεστεί κανείς; Το έγραψε φαρδιά πλατιά η «Εβδομάδα» κι’ ούτε που …συγκινήθηκε κανείς τους.
ΥΠΑΡΧΕΙ ασφαλώς και ο λόγος να θέλουν να απαλλαγούν από την παρουσία της και κάνουν όλα αυτά τα …τσιλιμάκια, ώστε να αηδιάσει και να φύγει από μόνη της. Άσε που έχουν και την μέθοδο Μάνιου σε επιφυλακή, άμα τους χρειαστεί ….!
Μπορεί κάποιος να διακρίνει λίγη σοβαρότητα, στα κατά καιρούς καμώματα της παιδικής χαράς; Άμε στο γερο …να μην το πω, χρονιάρες μέρες, γιορτάζει και η Παναγίτσα μας…….

Ανώνυμος είπε...

Τι λες μωρέ ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, τώρα έκανες τα μούτρα κρέας στον πολιούχο Σπάρτης όσιο Νίκωνα και στο παοδοβούβαλο. Ξέρεις κάτι; άκουσέ το και ας μην σ' αρέσει. Αυτά τα παλιόπαιδα, η κατά τον ορισμό σου παιδική χαρά θα κάνουν περισσότερο κακό στην Κοινότητα σε διάστημα 2 χρόνων από ότι έκανε το αφεντικό τους στα Δέκα χρόνια. Θυμήσου τι κακό έκανε στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία σε τόσο σύντομο διάστημα.
Καί κάτι άλλο, τουλάχιστον ο μεγάλος .......άφησε και μισό εκατομμύριο πλεόνασμα στον οργανισμό!!!!!!!
Ρώτησε τον Όσιο τι το κάνανε;