3 Ιαν 2010

Το Παπούτσι της Ξανθιάς !

Ομογενής ξανθιά, νησιώτισσα, δημοσιογράφος -συγγραφέας, ρωτήθηκε από ...ραδιοφωνιά- συνάδελφο, για την καταγωγή του συζύγου της και η απάντηση ήρθε (όπως κι' ο ερωτάς της), κεραυνοβόλα: " παπούτσι από τον τόπο σου κι' ας είναι μπαλωμένο" !!! Δηλαδή; και παπούτσι και μπαλωμένο, ο ...αργυρός σας σύζυγος, κ. ...ξανθιά μας;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΤΗΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.
Αγαπητέ παροικιακέ μου άγνωστε, μιλάτε για την Ομοσπονδία του Οντάριο και για το Εθνικό Κογκρέσο, μα στ΄αλήθεια υφίστανται ακόμη αυτοί οι οργανισμοί; Που ζείτε εσείς;
Αναφέρεστε στον κ. Πάππα και του προσάπτετε τον τίτλο του...ισόβιου προέδρου (σε ανύπαρκτο την παρούσα στιγμή οργανισμό), από τα γραφόμενα σας φαίνεστε σοβαρός και δεν νομίζω ότι του πρέπει τέτοιου είδους σαρκασμός.
Ο κ. Πάππας παρέδωσε στον Νερουλά πριν ένα χρόνο, που υπήρξε αρκετός γι αυτόν και την παρέα του να τον ισοπεδώσει και να ταφεί κάτω από τα ερείπια του ώστε σεις να μην μπορείτε να τον ανακαλύψετε, εκτός εάν είναι βέβαια τόσο αφανής και άβουλος ώστε να ξεφεύγει την προσοχή σας.
Μιλάτε για τον πρόεδρο του Εθνικού κογκρέσου εφ' όσον είναι τοις πάσιν γνωστό (ακόμα και στον Κρανιά) ότι η πρόσφατη εκλογή του Εθνικού Κογκρέσου είναι παράτυπη μια και η Ομοσπονδία του Οντάριο ουδέποτε εξέλεξε αντιπροσωπεία. Αυτά άλλωστε έχουν γραφτεί και στον παροικιακό τύπο, όχι βέβαια στον Κρανιά, εννοώ στον παροικιακό τύπο.
Παρακαλώ λοιπό σεβόμενος την δημοσιογραφική δεοντολογία, που κάποιοι άλλοι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι (τρομάρα τους) την γράφουν στα παλιά τους τα υποδήματα να ανασκευάσετε δια την βεβαίωσιν του αληθούς.

Μετά τιμής
Ίναχος

Ανώνυμος είπε...

Πάππα, το χαρακτηριστικό του ρίψασπι, είναι πως επειδή έχει απωθημένα με τους Σπαρτιάτες, την τρώνε χοντρά και οι Αρκάδες, μαζί με τους υπόλοιπους 300. Ξέρεις βέβαια τη μοίρα του κάθε Εφιάλτη, δεν χρειάζεται να στην πώ. Επειδή εσύ έχεις απωθημένα με τις κλίκες που λες πως σε παραγκώνισαν, είναι "χαμένος" ο οργανισμός. Όσο ήσουν εσύ, τότε υπήρχε, μετά απο σένα το χάος...
Σαν λίγο εγωϊσμός μου μυρίζει, σαν εκδικητική μανία, πάντως όχι σαν νηφάλια κριτική...
Σύνελθε, όσο είναι νωρίς, αντί να βρίσκεσαι στη μεριά του προβλήματος και να πετροβολάς το ντουβάρι, έλα απο τη μεριά της λύσης, για να συμβάλλεις και συ με όποιες δυνάμεις και προσόντα έχεις στη λύση του προβλήματος. Τώρα άν έχεις προσωπικά με τον Νερουλά και κάθε Κρανιά, νομίζεις πως το εκτιμούν πολύ οι συμπάροικοι; Έρμε, ξύπνα! Έ βέβαια υπάρχει και το "μανιάτικο" "ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ"!!!!