16 Νοε 2013

Και καλά κάνουν που φοβούνται

Προς όλες τις “γλάστρες” του διαδικτύου… σε αντίθεση με σας, οι βιοδιασπώμενες γλάστρες, όταν σαπίζουν, δεν αφήνουν το δηλητήριο τους στο περιβάλλον.
Παρά να λέτε την ουσία… δηλαδή ότι την στιγμή που ο Ερντογάν σε δημόσιες δηλώσεις του, δεν αναγνωρίζει το κράτος της Κύπρου… την στιγμή που ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δεν φτερνίζονται καν… ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που πάει –και ακριβώς τώρα- στο στόμα του λύκου και, μπροστά στον αρχηγό της τουρκικής αντιπολίτευσης, μιλάει σε όλα τα τουρκικά και διεθνή ΜΜΕ για την Κύπρο, για την πλατεία Ταξίμ και για την Δημοκρατία. Αυτό και μόνο φτάνει για να τον φοβούνται εκ νέου και οι εντός εχθροί των πολλών Ελλήνων. Αυτό και μόνο φτάνει για να πέσει η εντολή από την ελληνική “ομερτά”, για να μην παίζει η είδηση- υψίστης σημασίας για την δεδομένη χρονική στιγμή- σε κανένα ελληνικό ΜΜΕ.

Δεν σας πείραξε η οικολογική γλάστρα με την οποία έκανε την δενδροφύτευση στο πάρκο στην Τουρκία ο ΓΑΠ. Αυτά είναι τα παραμυθία που θέλετε να περάσετε αμάσητα στο μυαλουδάκι του Έλληνα που “ψάχνεται” στο Ίντερνετ. Η αλήθεια είναι ότι σας ενόχλησε ο συμβολισμός που έδωσε ο ΓΑΠ, για την έκφραση της θέλησης των λαών από τους ιδίους τους λαούς. Το δικαίωμα που, σε μια πραγματική Δημοκρατία, οι λαοί θα’πρεπε να έχουν, έτσι ώστε να πάρουν απόφαση για ότι τους αφορά. Αυτό που έκανε το γύρο του κόσμο στις τηλεοράσεις, αλλά ούτε λέξη στα ελληνικά ΜΜΕ. Αυτό είναι που σας ενόχλησε, τυφλοπόντικες του διαδικτύου, η καλύτερα τα φασισταριά- αφεντικά σας, οι οποίοι το μόνο που ΔΕΝ θέλουν είναι να υπολογίζουν τον λαό και την βούληση του. Για αυτό σε λίγο θα σας δώσουν την εντολή να ασχοληθείτε και με τα κορδόνια τον παπουτσιών του ΓΑΠ, τόσο πολύ τον φοβούνται. Και καλά κάνουν που φοβούνται τα πραγματικά φασισταριά, δηλαδή όλοι εκείνοι που δεν θέλουν να ακουστεί η ελεύθερη φωνή του λαού. Είμαστε εδώ και τα καταλάβαμε όλα. Να μας φοβούνται!

KΑΡΜΕΝ ΓΛΙΓΛΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: