10 Δεκ 2009

Πού είναι οι "Ομπρέλες";

Αναγνώστης (ΜΕ) ρωτάει: Καλά, μπορεί το πρόβλημα της Κοινότητας να ΜΗΝ είναι μεγάλο και μάλλον θα λυθεί, από μια νέα Διοίκηση... Είναι όμως ένα πρόβλημα, για το οποίο πήραν θέση ΌΛΑ τα Μ.Μ.Ε. της παροικίας, οι κοντυλοφόροι των οποίων... κοντυλοχτυπήθηκαν μέχρι εξόντωσης !!! Ποιά όμως είναι η θέση των μεγάλων οργανισμών ( ομπρέλες τους αποκαλούν κάποιοι ) οι οποίοι κατά κύριο λόγο στηρίζονται στη δύναμη της Κοινότητας;; Ποιά θέση πήρε στο ζήτημα αυτό ο πρόεδρος του ΣΑΕ (Καναδά); Τι γνώμη έχει ο πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσο, για το θέμα αυτό;; Τέλος ποια είναι η φιλοσοφία του προέδρου της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας του Οντάριο, (ή Επαρχιακού Κογκρέσου) που είναι και η κατ΄εξοχήν ομπρέλα ΌΛΩΝ των πρωτοβάθμιων οργανισμών της Επαρχίας μας;;; Γιατί τα ΜΜΕ δεν τους ζήτησαν, με μια συνέντευξη, ή έστω τηλεφωνικά, τη γνώμη τους; ΤΌΣΟ δύσκολο (τους) ήταν !!! Τι έχει να μας πει ο κ. Πάπας, ως...ισόβιος του Επαρχιακού;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ παροικιακέ μου άγνωστε, μιλάτε για την Ομοσπονδία του Οντάριο και για το Εθνικό Κογκρέσο, μα στ΄αλήθεια υφίστανται ακόμη αυτοί οι οργανισμοί; Που ζείτε εσείς;
Αναφέρεστε στον κ. Πάππα και του προσάπτετε τον τίτλο του...ισόβιου προέδρου (σε ανύπαρκτο την παρούσα στιγμή οργανισμό), από τα γραφόμενα σας φαίνεστε σοβαρός και δεν νομίζω ότι του πρέπει τέτοιου είδους σαρκασμός.
Ο κ. Πάππας παρέδωσε στον Νερουλά πριν ένα χρόνο, που υπήρξε αρκετός γι αυτόν και την παρέα του να τον ισοπεδώσει και να ταφεί κάτω από τα ερείπια του ώστε σεις να μην μπορείτε να τον ανακαλύψετε, εκτός εάν είναι βέβαια τόσο αφανής και άβουλος ώστε να ξεφεύγει την προσοχή σας.
Μιλάτε για τον πρόεδρο του Εθνικού κογκρέσου εφ' όσον είναι τοις πάσιν γνωστό (ακόμα και στον Κρανιά) ότι η πρόσφατη εκλογή του Εθνικού Κογκρέσου είναι παράτυπη μια και η Ομοσπονδία του Οντάριο ουδέποτε εξέλεξε αντιπροσωπεία. Αυτά άλλωστε έχουν γραφτεί και στον παροικιακό τύπο, όχι βέβαια στον Κρανιά, εννοώ στον παροικιακό τύπο.
Παρακαλώ λοιπό σεβόμενος την δημοσιογραφική δεοντολογία, που κάποιοι άλλοι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι (τρομάρα τους) την γράφουν στα παλιά τους τα υποδήματα να ανασκευάσετε δια την βεβαίωσιν του αληθούς.

Μετά τιμής
Ίναχος